Arama sonuçları: *

1. I

Çözüldü✓ Windows 10 format hangi diski seçeceğim

Arkadaşlar şuan format atıyorum. Bir sürü disk gözüküyordu hepsini sildim. Şuan sadece 2 adet disk gözüküyor. Biri 1TB HDD ve 500GB SSD. Ben sistemi SSD'ye kurmak istiyorum. Ancak her iki diskte de ayrılmamış alan yazıyor. Hiçbir şey yapmadan Ssd'yi seçip ilerle desem olur mu?
  2. I

Ekran kapanınca ekran kartından aşırı ses geliyor

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki bilgisayar kullanılmadığında belli bir zaman sonra ekran kapanır. O kapanma sonrasında ekran kartı fanı aşırı bir hızla dönmeye başlıyor ve baya ses geliyor. Oyun oynarken %100 yükteyken bile ses gelmiyor. Normal kullanımda fan dönmüyor bile ama özellikle test...
  3. I

CS2 Siyah Ekran Sorunu

CS2 oynarken birden siyah ekran geliyor hiçbir şekilde oyundan çıkamıyorum. Sürekli aynı oluyor. Her girdiğimde dosyaları doğrulama hatası veriyor. Aynı sorunları yaşayan var mı?
  4. I

Canon E414 Yazıcı Siyah Basmıyor

Kartuşu kendim dolduruyorum sürekli geçenlerde siyah renk yazmamaya başladı tekrar doldurdum. Ucuna peçete ile bastırınca baya mürekkep geliyor ancak çıktı alırken siyah hiç basmıyor. Kartuşun dolu olduğuna ve ucunun tıkalı olmadığına eminim neden böyle oluyordur sizce?
  5. I

Si̇stem Kesi̇nti̇leri̇ %100 Cpu Kullanımı?

Dün pc açtığımda baya bir yavaşlama hissettim belki yeni açıldı diyedir diye fazla önemsemedim. Oyuna girdiğimde ciddi bir kasma oldu. Kapatıp tekrar açtım ama fayda olmadı. Sonra görev yöneticisine baktığımda genelde sistem kesintiler bazende farklı şeyler CPU'yu %100 kullanıyor olarak...
  6. I

Windows 10 parola kaldırma

2-3 gün önce format attım PC'ye ondan beri her girişte şifre istiyor neyi denediysem olmadı bunun bir çözümü yok mu?
  7. I

Çözüldü✓ Güç Tuşuna Basıldığında Bilgisayar Tepki Vermiyor

Geçen hafta da konu açmıştım. Güç tuşuna bastığımda hiçbir şekilde tepki vermiyordu. Başka bir güç kaynağıyla test ettim sonuç yine aynı. Anakart üzerindeki power bölümüne tornovidayla da dokundum ama yine çalışmadı. Ancak oraya dokunduğumda kontrol kaleminin ışığı yanıyor (Kendi PSU'mda da...
  8. I

GÜÇ TUŞUNA BASINCA AÇILMIYOR

Geçen günlerde PC bir anda kapandı ve ondan sonra tuşa basınca hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir
  9. I

Görev Yöneticisi

CTRL+ALT+DELETE Yaptığımda Görev Yöneticisi çıkmıyor. Görev çubuğuna sağ tık yapıp ordan açmaya çalışıyorum ama tıklanmıyor. Arama çubuğundan arayıp açtığımda da resimdeki hatayı veriyor. Google'dan baktım bir yöntem uyguluyorum düzeliyor ama PC'yi yeniden başlatınca tekrar gidiyor. Bunun...
Top Bottom