Arama sonuçları: *

1. Brkyylmz182

GameGaraj Ryzen 5 7500f Rtx 5060 Sistemi Teknik Sorunu Yardım

Son indirimde satılan Gamegaraj sistemini aldım bütün kurulumları yaptım fakat oyun oynayamıyorum. Spiderman miles morales ve cyberpunk oynadım. Oyunlar yüksek yük altında kapanıyor ve hata yazmıyor. Fps sınırını 50 yapınca kapanma sorunu yaşamıyorum. Sıcaklık kontrolü yaptım, başka psu taktım...
  2. Brkyylmz182

Rtx 5060 Driver ve Oyunda Çökme Sorunu için YARDIM

Bu hatayı spiderman miles morales oyununda aldım fakat cyberpunk için denediğimde de oyun kapandı. en güncel driver kullanıyorum. hatada adı geçen page file size da yükselttim fakat işe yaramadı. bilgisi olan var mı yardım edebilir misiniz ?
  3. Brkyylmz182

Windows 11 Kurdum Bilgisayar Hata Veriyor

Bilgisayarı yeni aldım ve windows 11 25h2 kurdum. Nvidia driver kurulumu yaparken böyle bir hata veriyor ve oyun açılırken kapanıyor. Nasıl çözebilirim acaba
  4. Brkyylmz182

Masaüstüne çay döküldü nasıl kurtarılır

Masaüstü bilgisayarımın üstü fan açıklığı olan yerine bir miktar çay döküldü bilgisayar şuan çalışıyor fanlar çalışıyir ışıklar çıkıyor ama görüntü yok ve usb portları sadece şarj görevi görüyor nasıl kurtarırım. Tam olarak nereye döküldüğünü bilmiyorum ama anakartın usb portlarının olsuğu yer...
  5. Brkyylmz182

i5 6600k ve rx5700xt 2k monitörde darboğaz olur mu ?

i5 6600k işlemcim ve gtx1060 ekran kartım var. ekran kartım şuan yeterli gibi olsa da yükseltme yapmak istiyorum. rx 5700xt almayı düşünüyorum ama işlemcimle 2k da darboğaz yapar mı bilmiyorum.
Geri