Arama sonuçları: *

1. E

9070XT - 5070 TI -- 9700x - 9800x3d Sistem topluyorum sizce her şey mantıklı mı?

arkadaşlar selam uzun yıllar upgrade etmekle yeni sistem almakla uğraşmamak hemde boyle bir ekonomide sürekli herşeyin pahalanması nedeniyle şuanki pc'm işimi fazlasıyla görsede yeni bir pc topluyorum ekonomiden hiç umudum kalmadı cunku oncelikle ek kartı ve işlemci muhabbetine karar vermedim...
  2. E

Steam auto shutdown epic gameste çalışır mı?

Steam auto shutdown epic gameste çalışır mı arkadaşlar
  3. E

Sistemime yapabileceğim upgrade

arkadaşlar selam sistemim su sekilde neyi upgrade edebilirim sizce daha intel arc b580 i5 14400f kioxia exceria pro 1 tb patriot viper venom 6000mhz cl30 2x16 dual channel çalışyıor xmp açık MSI PRO B760M-P DDR5 anakart 750W 80+ bronze highpower element psu bitfenix nova mesh se olandan kasa...
  4. E

Bu sistem kaç K eder

arkadaşlar selam bekleyebileceğim süre 1 ay desek şu sistem kaç K eder Bitfenix NSE-300-WWGKP-RP4A Nova Mesh Se MOR FATURALI High Power Element-DD GD 750W 80+ Bronze KFG I5 14400F TRAY KFG DEEPCOOL AK400 KFG SINERJIDEN ALINMA MSI PRO B760M-P DDR5 WIFISIZ KFG VATANDAN ALINMA INTEL ARC B580...
  5. E

9070XT + 7800x3D sistem nasıl

MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Asus RX 9070 XT Prime OC Edition PRIME-RX9070XT-O16G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı 7800X3D KIOXIA EXCERIA PRO 1TB (zaten var almayacağım) High Power Element-DD GD 750W 80+ Bronze (zaten var almayacağım) 2x Patriot 16GB Viper Venom EXPO...
  6. E

Kampanyalar devam ediyor gaming gen tr vs yardım

arkadaşlar selam wraithden veya gaming gen tr den scyrox v8 mouse'u alacağım şöyle https://www.gaming.gen.tr/urun/630640/scyrox-v8-8k-hz-pixart-3950-sensor-sari-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse ancak kampanya var mı yok mu az mı var...
  7. E

Sistem nasıl 9070xt 7800x3d

Selam arkadaşlar aklımda cs2 ve valorant için ayrı bir sistem toplamak vardı sonra dedim ki eskisini satayım yenisine vereceğim parayıda ekleyip 9070xt'li taş gibi toplayayım hem hikayeli hem fps oynayayın sistem parçaları aşağıda: AMD Radeon RX 9070 XT AMD Ryzen 7 7800X3D ASUS Prime B650M-K...
  8. E

Sadece cs2 ve valorant için stabil 400 fps sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar, Sadece CS2 ve Valorant gibi rekabetçi FPS oyunlarını oynayacağım ikinci bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemde amaç, sadece ölüm maçlarını baz alarak, düşük - orta grafik ayarlarında sabit ve stabil 400 FPS alabilmek. Hikayeli oyunlar için ayrı bir sistemim zaten var...
  9. E

Intel arc b580 ekran kartı mouse giden yer düzeliyor garip problem

merhaba arkadaşlar bütün kasayı sorunsuz topladım ettim her şey bitti açtım pcyi bios'a attı biosda birşyler yapayım dedim herhangi ayara girince direk şöyle: böyle oluyor ekran daha sonra temassızlık vs var mı diye baktım herşeye yok bir sorun toplamada mouse ile etrafa götürünce imleci...
Geri