Arama sonuçları: *

1. kryptonxxx

Kendi bilgisayar parçalarımı dediğim parçalarla takaslamalı mıyım amd den intele

Merhaba hayırlı akşamlar bir tanıdığımdan parça takası yapmak istiyorum o alıp satan biri sırf benim işim görülsün diye kabul etti detaylıca vereceğim parça + para ve alacağım parçaları yazacağım Vereceklerim ryzen 5 3600 kutu fatura garanti yok Msi b550-a pro kutusu var fatura garanti yok...
  2. kryptonxxx

Anakart Değişimi Yapacağım Hangi Kablo Nereye Takılmalı?

Merhaba msi b450m gaming plus anakarttan msi b550a-pro anakarta geçeceğim ama daha önce hiç yapmadım çıkan kabloların gireceği yuvalar aynı yerde mi nasıl montajlamalıyım
  3. kryptonxxx

Çözüldü✓ Bilgisayara yeni işlemci taktım cpu ışığı yanıyor

merhaba b450m gaming plus anakartım var 2022 bios tarhli ryzen 5 2600 kullanıyordum biosu en son sürüm 2024 tarihli olana güncelledim ve sonra işlemciyi söküp sattım bugün yeni işlemcim 5 5500 geldi işlemciyi takıp kule tipi fanı takıyorum cpu ışığı kırmızı yanıyor ve fanlar full ayarda...
  4. kryptonxxx

Çözüldü✓ Işlemci takınca vga ışığı yandı

merhaba ben yeni işlemci satın aldım ryzen5 5500 anakartıma taktım kule tipi soğutucumu da taktım . kasayı açmak için tuşa bastığımda kırmızı vga ışığı yandı ve ekran kartımın fanları çok sesli çalışmaya başladı normalde hiç çalışmaz ve görüntü gelmedi klavye mouseta çalışmadı neyi yanlış yapmış...
Geri