Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

PC Oyuna Girince Kapanıyo

Geçen gün pcde oyun oynarken bi anda gitti ve F1 run setup f2 continue diye bi ekran çıktı. O ekranda f2 ye bastım ondan sonra pcyi açtığımda resizebar kapanmıştı geri açtım. Sonra oyuna girdim 5 dk oynuyorum siyah ekran geliyo PC boot ekranına atıyo. Sebebi ne sizce. GPU: A770 CPU: R5 5600
  2. Sagopa Kajmer

.tmp.driveupload Ne İşe Yarıyor

Dostlar D klasörüm 1 tb ama doğru düzgün bir şey inili olmamasına rağmen yer kalmamış. Bir baktım .tmp.driveupload diye bişey 500 gb kaplıyo bunu silsek nolur
  3. Sagopa Kajmer

A770 İle Oyunda Donma

Dostlar Gta 5 enhanced indirdim oyuna girdiğim an fps yerleri öpüyo,düşük ayarlara alsamda aynısı oluyo. Tlou 2'de de aynısı oldu başka oyunlarda da oluyo. Kartta bilmediğim bir ayar vs mi var yoksa tüm kartlar böyle mi Ekran kartım A770 İşlemcim R5 5600
  4. Sagopa Kajmer

PC Oyun Oynarken Aniden Donup Kapanıyo

Hayırlı sabahlar dostlar,3 gündür pcde oyun oynarken 10dk sonra ekran bi anda donuyo ve aniden görüntü,ses her şey gidiyo. Pc hala çalışıyo ama onlar gidiyo,anakartta vga ışığı yanıyo ama ben ekran kartını hdmi ile bağlıyorum. Yardımcı olabilecek varmı? Ekran Kartı: A770 İşlemci: R5 5600...
  5. Sagopa Kajmer

Neden Darboğaz Alıyorum

Dostlar 2 ay kadar önce darboğaz yapıyo diye işlemcimi değiştirdim. R5 2600 den R5 5600 e geçtim uzun zamandırda öyle pc kastıracak bir oyun oynamıyodum. Bugun The Last Of Us 'ı indirip, klasik ayarlarımı yapıp oyuna girdim ama oyun bir anda fps dropu vermeye başladı. açıp kapattım sonra msı...
  6. Sagopa Kajmer

Bilgisayar açılmıyor yardım

Dostlar pc parçalarını 2 ay önce almıştım ama daha haftasonu toplamak nasip oldu ve bi bilgisayar tamircisine yaptırdık babamın arkadaşı diye orada bilgisayar çalışıyordu ancak eve gelince 5 dk çalışıp kapandı hatanın nedenini anlamak neyse internet biraz baktım silgiyle ramleri sildim ekran...
  7. Sagopa Kajmer

ANAKART DRAM HATASI YARDIM

Dostlar parçalarını 2-3 ay önce aldığım bilgisayarımı dün topladım babamın arkadaşı pc tamircisi o anlıyo diye ona götürdük topladı orda pc çalışıyodu ama eve getirdik pc açılıyo 5 yada 30 dakika arasında kapanıyo kasa hala açık her şey çalışıyo ama sadece ekrana görüntü gelmiyo ve anakartın...
  8. Sagopa Kajmer

Yayın açmayı düşünüyorum, PC çok ısınır mı?

İyi geceler dostlar ben yeni bir bilgisayar aldıktan sonra yayın açmak istiyorum ama pc çok ısınır mı ve internetim yeter mi internet genel olarak 11 mbps işlemci ve ekran kartı ise ryzen 5 3600 ve RX 5700Xt Evo
  9. Sagopa Kajmer

RX 5700xt ve AMD ryzen 5 3600 darboğaz yapar mı

RX 5700xt ve AMD ryzen 5 3600 darboğaz yapar mı
Geri