Arama sonuçları: *

1. C

7500F işlemci 4.6 ghzı geçmiyor

arkadaşlar merhaba, occtden stres testi yaptım işlemci 4.4 - 4.6 ghz arası gidip geliyor bu normal mi? tam olarak 5.0 ghz çalışmasını beklemiyorum ama 5 e yaklaşmıyor bile. ortalama 70-73 derecelerde çalışıyor pearl assasins 120 kule tipi soğutucu mevcut.
  2. C

Bilgisayar anlık drop yiyor

Arkadaşlar merhaba, internette gezerken, youtube video izlerken veya masaüstünde takılırken bilgisayar ara ara çok kısa bir drop yiyor. bu takılma oyunlarda meydana gelmiyor sadece pc boşta gezerken yapıyor. sistem şu şekilde 7500f, 9060 xt, 32gb ram. Emin olmamakla birlikte sanki eski ekran...
  3. C

7500F & 6650 XT uyumu?

32 gb ram, 7500f ve 6650 xt sistem var. ekran kartını bir tık daha iyi bişeyle değişmek istiyorum. 1080p de rekabetçi oyunlar oynuyorum ama 2k monitöre geçeceğim. önerilerinize açığım. ayrıca phantom spirit kule soğutucu var pubgde işlemci 70 derecede seyrediyor. ek olarak bu sıcaklık normal mi?
  4. C

Anakart ve işlemci tavsiyesi. ACİL

Merhaba, H410M-V3 anakart ve i3 10100F işlemciye sahibim. Eskidiğinden dolayı oyunlarda drop yemeye başladım sanırım. Ufak ufak sistemimi upgrade etmek istiyorum ama şöyle bir durum var, Anakartım sanırım upgrade etmek için bana engel oluyor. Öncellikle bana bütçe dostu anakart ve fiyat...
  5. C

Re-size Bar açamıyorum.

Herkese Merhaba, Biosa girdiğimde Re-size bar kısmında sadece auto ve disabled var. Autoya alıp GPU-Z den baktığımda kapalı gözüküyor. Above 4G Decoding bunuda açmam gerekiyormuş sanırım ama bunu biosda bulamadım? Asus H410M-V3. Ekran kartı 1650 Super
  6. C

Sistem yükseltme önerisi

Arkadaşlar selam, i3 10100F 1650 Super OC 16 GB Ram EX-H410M-V3 Anakart Sistemine sahibim. pcde pek fazla oynadığım oyun yok. Ps5 olduğu için oyunları orada oynuyorum. Ama sisteme ufak bir upgrade yapmak istiyorum. pubg oynarken fps sorunu yaşamamam gerek fakat yaşıyorum arada drop giriyor...
  7. C

FPS yüksek olsa bile oyunun droplu gibi olması?

Arkadaşlar selam, forumda yeniyim bir kusurum varsa şimdiden affola. Gelelim şimdi benim için hayati önem taşıyan o kritik konuya. Öncelikle size sistemimden bahsedeyim. i3 10100F - 1650 Super OC - 16GB Ram ve SSD mevcut. Pubg oynarken 40-50 fpslerde oynadığımı farkedince işlemcim ve kartımın bu...
Geri