Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

Spotify açınca pcde sesler komple bozuluyor

spotify açılınca pcde komple sesler bozuluyor bir dakika falan cızırtılı kasarak geldikten sonra düzeliyor sebebi nedir bilgisayardaki komple sesi bozuyor sadece müziğin sesi değil
  2. Elmeryy

tek pc ye aynı anda 2 bluetooth cihazı bağlamak

windows bilgisayarımda fifa oynayacağım lakin bluetooth üzerinde kolu bağlarsam airpodslar bağlanmıyor airpodsları bağlarsam kolu bağlayamıyorum bluetooth üzerinden aynı anda 2 cihazı nasıl kullanabilirim
  3. Elmeryy

pc 5g wi fi ağını görmüyor

donanımda veya modemde herhangi bir değişiklik olmadı normalde paketimiz 50mbps ama normal wi fi 15 veriyor 5g olan 45 veriyor normalde 5g ye başlanıyordum sürekli ama birden 5g gitti sadece normal olanı çıkıyor olası sebebi ve çözümü nedir modeme format attım aç kapada yaptım wi fi alıcısını...
  4. Elmeryy

valorant düşük fps sorunu

sistem imzada var işlemci ısınıyordu id cooling 214xt aldım soğutucudan önce 90-130 arasıydı şimdi 110-150 arası fakat bildiğim kadarıyla işlemcim valorant için kötü değil zaten ekran kartıda istemiyor ama bilgisayarı ilk aldığımda 200 300 civarı oynuyorum geçen sene ikinci el aldım ilk sahibi 1...
  5. Elmeryy

LoL SİLİNMİYOR! YARDIM

denetim masasından silinmedi oyun dosyalarını sildim appdata dan silinmedi program yöneticisinden silinmedi revo installerdan silinmedi oyunun boyutu 83mb gözüküyor riot client 30gb valorant 5gb gözüküyor oyunu riot clientin içine gizlemişler sanırım silmeyelim diye :D riot clienti silsem büyük...
  6. Elmeryy

ps3 kolu pc ye bluetooth bağlama

ps3 kolunu pc ye bağlamak istediğimde ilk açtığımda bağlı gözüküyor ama aygıtlarda çıkmıyor ışığı sönene kadar ışık sönünce gidiyor bağlı yazısı bazende böyle pin girmemi istiyor da ps3 kolunda nasıl gireyim bunu acaba bluetooth dongle ını 70 TL'ye hadron aldığım için olabilir mi
  7. Elmeryy

photoshop kullananlardan küçük bir rica

adobeye yeni yapay zeka desteği gelmiş fotoğraflar kolayca genişletiliyormuş falan ben yıllardır cs6 kullanıyorum o yeni özellikleri kullanmayı bilmiyorum bilen biri varsa şu fotoğrafı 1920x1080 yapıp messinin biraz daha küçük kalıcak şekilde fotoğrafı genişletmesi (lütfen git kendin öğren yazmayın)
  8. Elmeryy

lütfen yardım edin oyunu açınca tüm sesler cızırtılanıyor

beyler nfs payback açınca tüm sesler kasıyor ve cızırtılanıyor oyunda veya pc de kasma yok ama sesler gg oluyor arkadaki discordu chrome u vs kapatınca düzeliyor ama oyunda kasma yok bilgisayarın zorlandığını düşünmüyorum sebebi nedir sizce
  9. Elmeryy

nfs payback açılınca tüm sesler cızırtılı oluyor ve kasarak ilerliyor

kulaklığımda bir sorun yok sadece nfs payback açtığımda pc de ki tüm sesler cızırtılanıyor ve kasıyor kapa aç yaptım pc yi yeniden başlattım düzeltemedim. bundan önce nfs paybacki bi 60 saat oynamışıtım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım şimdi yeniden indirdiğimde böyle yapmaya başladı
  10. Elmeryy

insights capture açılmıyor

valorantta oyunumu kayededen bir program kendisi ne yaptıysam açılmıyor tıklıyorum tıklıyorum tepki yok overwolf ile beraber otomatik açılıyor o zamanda kapanmıyor sağ altta gözüküyor simgesi ama uygulamaya giremiyorum
  11. Elmeryy

aniden çıkan windows etkinleştirme yazısı

beyler pc 2.el alındı 6-7 ay önce windows 10 vardı sorunu yoktu 2-3 ay önce 11 e geçtim sorun yoktu dün windows etkinleştir yazısı çıkmaya başladı
  12. Elmeryy

video ölçeklendirme nasıl yapabilirim

elimde bir valorant klibi var fakat oyunu 4:3 oynadığım için klip kare aslında program eskiden kare almıyordu kayıtlatı fakat şimdi ne oldu bilmiyorum. videoları editleyeceğim için bu 4:3 videoyu yanlara doğru genişletmek 16:9 dikdörtgen hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  13. Elmeryy

rdr 2 düşük fps aldığım fps normal mi

imzadaki sistem ile rdr2 de full düşük ayarlar kenar yumuşatma cartu curtu her şeyi kapalı 1920x1080 çözünürlükte menüde 4 oyunda 7 fps alıyorum normalmi
  14. Elmeryy

valorantta iletişimde kesilme

beyler valodayken arada lobide özellikle mesajlarım çok geç gidiyor bazen normal ama genelde böyle hep geç gidiyor ıoyun içi de bazen sesli sohbette konuşamıyorum ve chat gidiyor ayrcıca gruba davet ve jkatılma talebi gönderemiyorum
  15. Elmeryy

netflix yüksek kalite video indirme

netflixi pc ye microsoft storedan indirdim ayarlardan indirme kalitesini yükseğe aldım yine de 480p iniyor videolar var mıdır çözümü
  16. Elmeryy

Sağ Alttaki Google Chrome Simgesi Kayboldu

beyler bu görev çuuğundaki oka basınca hani arkpalandaki uygulamalar çıkıyor ya örneğin chrome u kapatsamda arka plandan kapanmadığı için ordan kapatabiliyorum. bu başıma ikinci gelişi chrome a sağ tıklayınca çıkış yapın üstüne bir buton daha var oraya tıkladım yanlışlıkla ne yazdığınıda...
  17. Elmeryy

prizden çatara patara sesi geldi

dün 4 sularında oyun oynuyordum gece birden pc kapandı prizden çatırtı sesleri geldi biraz sonra tekrar denedim priz çalışıyor ama sizce zarar verir mi
  18. Elmeryy

VALORANT BÜYÜK FPS DÜŞÜŞÜ

pc yi ikinci el aldım 4-5 ay önce ilk aldığımda valo 200 300 arasıydı hatta direk 165 sabit oynuyodum şuan 150 80 arası çok büyük bi düşüş neyden kaynaklı sizce
  19. Elmeryy

valorant 10 ping ama sağ üstte ağ sorunu ikonu çıkıyor

sorum başlıkta
  20. Elmeryy

faceit cs go ya bağlanmıyor

arkadaş ilk defa indirecek oyun ekleden cs yi ekliyor steam ekranına giriş yapıyor tamam deyince yine oyun ekleye atıyor eklenmiyor 1672068183 beyler acil yardım
Top Bottom