Arama sonuçları: *

1. Mrtcandeniz

İnternet hızı neden düşer

Yaklaşık 1 aydır bilgisayarı açmıyorum bugün açtım güncellemeleri vs yapmak için 90 mb aldığım internet 25 zor veriyor ve indirme max4 görüyor bunun nedeni ne olabilir
  2. Mrtcandeniz

Oyuncu koltuğu önerisi

https://ty.gl/63xspvq6yqjoj
  3. Mrtcandeniz

Çözüldü✓ Bilgisayarın açılış süresi ne kadar olmalı?

Daha önce w10 ve DDR 4 kullanıyordum ve açılması inanılmaz hızlıydı (10 saniye fln) birkaç ay önce ddr5 ve w11 e geçtim her şey kurulu bios güncel olmasına rağmen yaklaşık 1 dakikada açılıyor bu konuda bilgisi olan varmı
  4. Mrtcandeniz

Bu sistem kaç para eder?

Tok satıcı olarak düşündüğünüz zaman bugün satacak olsam kaça satmam mantıklı olur parçaların hepsinin kutusu garantisi var Güç kaynağı: CORSAİR hx 750w platium ANAKARTMSİ MPG X870E CARBON WİFİ EKRAN KARTIMSİ VENTUS 3x RTX 4070ti SÜPER İŞLEMCİRYZEN 7 9800X3d RAMGSKILL (16x2) TRİDENT...
  5. Mrtcandeniz

Steamı açtığımda kasa ışıkları sönüyor

Kasasa rgb kontrolcü var ve her şey ona bağlı msi center üzerinden hepsini ayarladım ve steamı açtığımında kasa ışıkları sönüyor aynı şekilde başka bir şey açıldığında da arada oluyor çözümü bilen var mı
  6. Mrtcandeniz

Çözüldü✓ Pubg maç tekrarı nasıl izlenir

Steam pubg bitmiş maçın tekrarı nasıl izlenir bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi
  7. Mrtcandeniz

Neden en kral pc topladıktan sonra oyun hevesimiz kaçıyor?

Bundan 6-7 yıl önce ilk bilgisayarımı aldığımda 1050ti ekrankartlı hiçbir donanımı olmayan bilgisayarım vardı ama o zamanlar oyunlardan çok zevk alıyordum sürekli oyun oynama isteği vardı şimdi en kral bilgisayarı toplayıp sadece günde 1-2 saat oyun oynuyorum ve hiç zevk vermiyor sizde de böyle...
  8. Mrtcandeniz

Sisteme yorumlarınızı bekliyorum

İşlemci : ryzen 7 9800x3d Anakart : msi x870E carbon Ekrankartı : msi ventus 3x rtx 4070 ti süper Sıvı soğutma : msi mag coreliquıd 360r v2 Kasa : msi mpg gungnir 300R Ram : Gskill 32 gb 6000 mhz CL28 Power : corsair 750w titanyum M2 : 2 tb 7-8 okuma yazma
Geri