Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Gpu Yardım

bu değerler normal midir 16x ekran kartını 8x görmesi örneğin
  2. ErselMert

Ram Konusunda Yardım

merhaba arkadaşlar ramim biosda 3000mhz de çalışmasına rağmen resimdeki gibi gözükmekte neden olur ? 2x16 normalde lakin bir ram arızalandığı için garantide bundan kaynaklı olabilir mi ?
  3. ErselMert

Güç Sorunu Yardım.

ekran kartım arıza sebebiyle değiştirildi ve dün elime ulaştı fakat daha büyük bir sorun var artık pc hiç açılmıyor, güç var her şey dönüyor klavye, mouse ve monitöre herhangi bir görüntü veya güç gitmiyor -bios pilini söktüm taktım cmos yöntemini denedim -Tüm parçaları söktüm tekrar taktım...
  4. ErselMert

Pc açılmıyor

Ekran kartını değiştirdim ve pc hiç açılmıyor şuan fanların ışıkları ekran kartı ışığı ve fanlar çalışıyor fakat klavye vs hiç birşeye hiç gelmiyor bios ekranıda gelmiyor ne yapmalıyım bios pilini söktüm taktım 1591810496 .
  5. ErselMert

Kasamdaki Argb Ayarını Nasıl Yapabilirim ?

Arkadaşlar kasamda ARGB ledler ve fanlar mevcut ben bunların ayarlarını yapabilmem için anakartta tek rgb led girişi var ne yapmam gereki anakartım B450M S2H
  6. ErselMert

RX 5500 XT 8GB İçin En İyi Driver Hangisi ?

Arkadaşlar Softwarelar hakkında çok bir bilgim yok ekran kartım değişimden geldi tekrar sorunsuz bir kurulum yapmak istiyorum önereceğiniz driver var mı ?
  7. ErselMert

Ekran Kartı Garanti Servisindeki İşlemler Neler ?

merhaba arkadaşlar, ince hesaptan bir hazır sistem aldım ve sonrasında ekran kartını bilgisayar geldiği gibi servise gönderdim neredeyse 1 ay oldu hala İncehesap ekran kartımı göndermedi sorduğumda ise işlemler testler sürüyor gibi zırvalama modundalar bu testlerde neler yapıyorlar bu kadar...
  8. ErselMert

20+4 pin normal mi

Arkadaşlar aşağıda resmini attıgım 20+4 pindeki eksik nokta normal mi ?
  9. ErselMert

Testler Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

Arkadaşlar Merhabala, yeni bir pc aldım ve test işlerinden hiç anlamıyorum benchmark raporunu aşağıya bırakıyorum ve memtest86 bunları yorumlıyabilecek bir dost arıyorum, ramlar dual 2x8 16gb corsair cl16 3000mhz https://browser.geekbench.com/v4/cpu/15508770
  10. ErselMert

[ÇÖZÜLDÜ]Rx 5500 XT Siyah Ekran ve Atikmpag.sys Sorunu

Merhabalar yaklaşık bir hafta önce topladığım sistemimi iş yoğunluğu sebebiyle cuma akşam kura bildim ve ne göreyim, ekran kartı sürekli siyah ekran veriyor atikmpag.sys hatası veriyor hangi driver kurduysam çalıştıramadım , 3 gündür en az 30 kere format atıp driver denemişimdir ekran kartı...
Geri