Arama sonuçları: *

1. Restorgen

Bilgisayarımda Virüs Yok Ama Yavaşladı

Kaspersky ile tam tarama yaptım. Hiçbir virüs çıkmadı. fakat bilgisayarımın yavaşladığını hissediyorum. mesela windows çubuğundaki klasörler dosyasına eskiden bastığım an açılırdı. Şu an sanki 0.5 saniye bekletiyormuş gibi hissediyorum. nasıl çözebilirim?
  2. Restorgen

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Bilgisayar mavi ekran vermeden, hiçbir şey olmadan direkt kapanıyor. Bilgisayarın güç kablosu saçma şekilde buraya sıkışmış. Hiçbir şekilde çikartamiyorum. Bunun için kapanıyor olabilir mi?
  3. Restorgen

windowsda her şey küçük. nasıl büyültebilirim?

örneğin üst taraftazki yer küçük. windows çubuğu küçük. nasıl büyültebilirim?
  4. Restorgen

işlemcim 100%100 kullanılırken oyun oynayabilir miyim?

handbrake uygulamasından işlem yapıyorum bu da cpu kullanımı bu böyleyken oyun oynayabilir miyim ? bir sorun çıkar mı?
  5. Restorgen

HDMI ekran kartını VGA monitöre nasıl bağlarım

Elimde hdmı girişli ekran kartı ve hdmı var. Ama monitörüm vga. Vga kablosu yok. Bu ürünü mü almam lazım? https://ty.gl/xbdbrno4 Yoksa ayriyetten vga kablosu daha mı almalıyım?
  6. Restorgen

Çözünürlük piksel piksel nasıl düzeltirim?

Oyunda uzak yerler piksel piksel oluyor. Videoların küçük halleri filanda piksel piksel Mesela bu Türkce ama okunmuyor bile
  7. Restorgen

Bu televizyon da 4k oynayabilir miyim?

Bugúnlerde persona 4 golden oynuyorum pcde . Benim monitör de 1366 728 olduğu için 4k televizyonda nasıl olacağını merak ediyorum. Bağlayabilir miyim? Televizyon pc ozelliklerim 1660s 2x 8 ram Ssd Ryzen 5 1600af
  8. Restorgen

Taşınırken bilgisayar nasıl goturulmeli?

Nasıl götürmeliyim? Ekran kartını çıkarmam gerekli mi? Ne gibi önlemler almalıyım
  9. Restorgen

windows güncellemediğimde pc'm kapanıyor

arkadaşlar bu normal mi? 2 kez başıma geldi bu durum. windows güncelleştirmek istiyor mesajı geldikten sonra 1 ila 3 saat sonra eğer güncellemeyi yapmadıysam kapanıyor. yani ekran gidiyor fan filan çalışıyor ama. normal mi?
  10. Restorgen

Bilgisayarım kapandı

Oyun oynarken bir anda takıldı ses de bozuldu. Sonra gitti görüntü. Klavye ve mouse ışıkları gitti. Fakat kasa fanları hâlâ çalışıyordu. Ne oldu ? Açmaya korkuyorum . bir şey olmuş mudur? Hani valorant oynuyordum fakat bilgisayarım valorantı rahatlıkla kaldırıyor hiç ısınmıyordu
  11. Restorgen

Bluetooth 5.0 cihazımı Bluetooth 4.0 aygıt ile kullanabilir miyim?

Kulaklığım (Jbl t500bt) Bluetooth 5.0 cihazımı Bluetooth 4.0 aygıtı olan bilgisayarıma takabilir miyim? Performans düşüsü olur mu?
  12. Restorgen

bluetooth aygıtı önerisi

öneriniz var mı? bluetooth 5.0 olması gerekiyor en fazla 50tl bütçem var simdiden teşekkür ederim.
  13. Restorgen

oyun oynarken bilgisayarım donuyor fakat mouse hareket ediyor

1 aydır kullanıyorum hiçbir problemi yoktu. ama bugün total war troy oynarken dondu ve bi 15 20 saniye sadece mouse u hareket ettirebildim. belki arkada oyun indiriyordum ondan olmuş olabilir mi? (bu arada bu donma bi 4 5 defa oldu . sonra restart attım . biraz düzelmiş gibiydi ama yine oldu.)
  14. Restorgen

Çözüldü✓ gta 5 ps4 kolu ile nasıl oynayabilirim?

kolu taktıktan sonra oyuna girin. oyun içerisinde takarsanız algılamıyor.
  15. Restorgen

Çözüldü✓ gta 5 180 fps alıyorum ama drop yiyorum

neden oluyor bu? veya fps sabitleme olayı varsa yapayım. işlemcim ve ekran kartım ısınmıyor. neden olabilir ki? belki tv yi monitör olarak kullanıyorum ondandır.
  16. Restorgen

herkesin kullandığı uygulamalarda trojen olması

daha demin virustotalden baktım. winrar da trojen varmış uttorent ve bittorentte de varmış
  17. Restorgen

bir şey indirirken internetin gitmesi (çözüm)

aynı sorunu ben de yaşıyordum. bir şey indirirken habire internetim gidiyordu. adaptörün driverını yükledim ve sorunum ortadan kalktı.
  18. Restorgen

internetim 24 mbps fakat 2 mbps dowloand yapabiliyorum

normal mi bu?
  19. Restorgen

Modemimle Bilgisayarım Farklı Odalarda Nasıl Ethernet Bağlayabilirim?

M odemimle bilgisayarım farklı odalarda nasıl ethernet bağlayabilirim.
  20. Restorgen

Çözüldü✓ tp link wireless adaptörüm için driverı nerden bulabilirim?

internetim stabil değil. normal gezerken sorun yok fakat birşeyler indirince veya upluoad yaparken internetim gidiyor. acaba belki adaptörün driverında sorun vardır diye düşündüm. TL-WN823N bunun driverını nerden bulabilirim?
Top Bottom