Arama sonuçları: *

1. S o r r o w

Programların Yavaş Açılma Sorunu

Selamun aleyküm, GoodByeDPI falan açarken veya başka bazı programları açarken biraz bekletiyor sonra açıyor programı, daha önce böyle bir sorun yoktu. Sürücünün driverini baya önceki bir sürüme çektim bu kaynaklı mıdır? Değilse ne olabilir sorun; tavsiyeleriniz nelerdir?
  2. S o r r o w

Oyun oynarken donuyor sonrasında siyah ekran ve hata raporu

ASUS RX 7600 8GB ekran kartı ve Ryzen 5 7500F işlemcim var. Özellikle fortnite ve unreal engine 5 içeren oyunlarda sık sık yaşıyorum bu hatayı. WattMan hatası mı ne öyle gördüm bilmiyorum. Çözümü nasıl olur napmam lazım bileniniz var mı
  3. S o r r o w

Oyunda aniden ekran kararıyor ve oyun çöküyor

Ekran kartı rx7600 var wattman hatası diye bir şey görmüştüm onunla alakalı mı? Bir de onunla alakalıysa çözümü nedir harbi delirtti
  4. S o r r o w

Oynadığım oyunların çoğu çöküyor

Arkadaşlar özellikle Fortnite ve Team Fortress 2 oyunlarım çöküyor başka çökene rastlamadım ama sebebi ne olabilir? Bi arkadaşım directx 12'de fortnite çöküyor demişti
  5. S o r r o w

Bilgisayardan tıkırtı gibi bir ses geliyor

Tahminimce PSU'dan gelen bir ses. İlk başta yoktu ancak şu an yüksek olmasa da duyulabiliyor. Sorun ne, napmalıyım?
  6. S o r r o w

Search ve başlat tuşu sorunlu

Arkadaşlar search ve başlat tuşları çalışmıyor. Search tuşunu cmdye sfc scannow yazarak çözüldü bir şekilde ama hala birtakım sorunları var. Ayrıca googleda profil hatası, tercihler okunamıyor falan diyor. Malware bytes indirmeyi denedim onda da %19 da kaldı inmedi hata verdi pcyi tamirden yeni...
  7. S o r r o w

Bilgisayar neden açarken güç kesiliyor olabilir?

Bilgisayarı açarken güç kesiliyor ve tekrar geliyor birkaç sefer olduktan sonra normal çalışmaya başlıyor, ara sıra mavi ekran yiyip reset olduğu da oluyor sebepleri ne olabilir?
  8. S o r r o w

Pc açarken kendiliğinden kapanıyor tekrar açınca mavi ekran

Arkadaşlar tuhaf bir durumla karşı karşıyayım uzun zamandır yoktu son 2 gündür hep böyle oluyor. Bilgisayarı açıyorum kasa kendiliğinden duruyor tekrar açıyorum açılıyor ama mavi ekran veriyor ya kasa duruyor ya da devam edince hata veriyor. Hatalar ise bilgisayarınız kurtarılamadı ve onarılması...
  9. S o r r o w

Bilgisayar az önce yan düştü kasa bir şey olmuş mudur?

Kasaya takıldım ve kasa sağ yönde yere yattı biraz sert bilgisayar açılıyor bir şey olmuş mudur? Performans yada parçaların performansını ölçebilecğeim bir program var mıdır? Daha önce sol tarafa düşmüştü ve açılmamaya başlamıştı SSD %30 okuyordu ve psu direk bozulmuştu.
  10. S o r r o w

Kablo çıkarırken kasa yere sert düştü

Arkadaşlar düştükten sonra kapandı ve açmaya çalıştığımda güç 1 sn geliyor pc çalışıyor sonra yine kapanıyor yine açılıyor ne yapmalıyım?
  11. S o r r o w

Bilgisayarıma takılan ilginç virüs(emin değilim)

TrojanDownloader:HTML/Adodb.gen!A adı bu arkadaşlar. Discordda bir çıkartma kullandım ve sonucunda bu çıktı. Ne yapmalıyım? Kaldır veya karantinaya al yapsam bile gitmiyor.
  12. S o r r o w

Bilgisayarın ses ayarlarında bir gariplik var.

Arkadaşlar atacağım resimlere bakın.Bu hoparlörün bağlı olduğu hiç giriş yok.Ama garip bir şekilde varmış gibi ve gidip geliyor oyunlarda cızırtı yapıyor bu yüzden. 1608877949 Ön ve arka Jak girişleri boştur arkadaşlar.
  13. S o r r o w

Bu ses sorunu neden oluyor?

Arkadaşlar bu şey yüzünden oyunlarda her saniye ses kesilmesi yaşıyorum.Neyden kaynaklı ve nasıl düzelteceğim?
  14. S o r r o w

Neden FPS Drop Yaşıyorum?

Arkadaşlar Nvidia 1050 TI , 8GB ram ve i5 4460 işlemci var fortnite lol vb oyunlarda fps droplar çok sık oluyor burada drop etmeni ne olabilir? Yardımcı olun lütfen :(
  15. S o r r o w

Görev Yöneticisi'ndeki "Mother Harole" nedir?

Arkadaşlar bilgisayara MotherHarole diye ve birkaç tane garip uygulama yüklendi öbürleri silindi diye tahmin ediyorum ama bu uygulama silinmiyor yardım edin.
  16. S o r r o w

i5-4470 ve GTX 1050 Ti Darboğaz?

İntel Core İ5 4470 3.20 GHz Nvidia GTX 1050Ti ye darboğaz yapar mı? (Pek bilgim yok hangisi hangisine darboğaz yapar bilmiyorum 🤣)
Geri