Arama sonuçları: *

1. L

Ekranda garip çizgiler

Uzun bir zaman sonra herkese merhaba bilgisayarda nedenini bilmediğim bir gariplik var ekranda garip çizgiler çıkıyor sanırım sorunu ekran kartı nedenini bilmiyorum hiçbir şekilde hasar vs. almadı bir zamanlar kapatıp açınca düzeliyordu fakat şuan çok garip bir hal aldı nedenini bilen varsa...
  2. L

Valorant FPS anlamsız düşmesi

Arkadaşıma 2. el bir bilgisayar aldık ilk aldığımızda sıkıntısız 80-110 arası Valorant'ta FPS alıyordu biraz kullandıktan sonra FPS düşmesi girdi yaklaşık 1 gece sonra işlemci ısınıyor diye düşündük bilgisayarı kapattık biraz süre geçtikten sonra açtık ve hiç sıkıntı yoktu. İşlemci...
  3. L

Valorant düşük fps sorunu.

Arkadaşıma 2.el bir bilgisayar topladık sistem özellikleri: İşlemci:amd fx4100 Ekran Kartı: Amd r7 250 2 gün önce alındı 2 gün önce alındığı gün oynadığımızda 100 den aşşağı fps düşüşü olmazken ve 130 lara kadar çıkarken bugün 6 fps,20 fps en fazla 30 fps ye çıkıyor. Cpu ya baktığımızda %100...
  4. L

Yeni Bilgisayara elektrik geliyor ama açılmıyor.

Selamlar arkadaşım bir sistem aldı anakart ışığı olsun kulaklık ışığı olsun hepsi yanıyor fakat power tuşuna basınca sistem açılmıyor. Power tuşu açık kablolar takılı her şey yerinde. Neden açılmadığı hakkında yardım ederseniz çok seviniriz.
  5. L

Karıncalanma ekranı.

Arkadaşlar az önce elektrik gidip geldi ve sistem açılırken aynı tüplü televizyonlardaki gibi karınca ekranı geldi gitti geldi gitti sonra masaüstü açıldı çözünürlük de düşmüş 640 olmuş sonra kapadım açtım yine aynı en sonunda adaptörü kontrol ettim ekran kartından fişi çektim taktım monitörü...
  6. L

Terli veya nemli elle bilgisayara dokunmak.

Arkadaşlar malum yaz geldu ve havalar sıcaklaştı. Oyun oynarken falan elim terliyor veya elimi yıkadığımda nemli oluyor. Kasaya terli ellerle veya çok az nemli ellerle dokunursak (Ekran kartı, İşlemci, Anakart gibiana bileşenlere değil) Direkt kasaya dokunsak bir sorun olur mu? Bugün elim fark...
  7. L

Ekran uyku moduna girince, PC tekrar açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Selamlar arkadaşlar ben oyun indirirken sisteme dokunmuyorum geceleri falan ama şöyle bir sorun var. Bilerek ekran kapatma açık Güç seçeneklerinde peki tamam bu ayarı istiyorum uyku modunu kapattım ve sorunum şu: Ekran kapanınca klavyeye basınca açılması gerekiyor ama ekran kapanınca sistem...
  8. L

Oyunlarda ani fps düşüşü.

Selamlar geçen hafta bir sistem almıştım ve aldığımdan beri şöyle bir sorunum var oyunda bir anda takılıyor (çok sık olmuyor oyunda 2 3 defa) ve kullanımları düşüyor. Sistemin sıcaklıkları gayet iyi 55 derece ekran kartı da işlemci de (oyundayken). HDMI to VGA adaptör kullanıyorum. Bu sorunu...
  9. L

Odadan bir ses geldi sistemden olabilir mi?

Arkadaşlar selam 2 gün önce bir sistem aldım ve 11 haziranda saat 8'de oturdum gece açık bıraktım ve şimdi kapattım. Sistemim güçlü ve boşta 40 derece her iki parça da stabil ve 40 derece bir sorun olacağını düşünmüyorum tam uyurken bir yerden ses geldi yay sesi gibi bir şey tarif edemiyorum...
  10. L

Bir anda gerçekleşen donma.

Merhaba dün sistemimi aldım ve sadece csgo indirebildim. Oyunun belirli bir dakikası değil de rastgele bir zamanda aniden donup geri geliyor. 1 saniye bile sürmüyor 10 salise falan. Donmadan sonra fps düşüyor ve hemen artıyor aynı şekilde işlemci kullanımı da öyle (GPU'yu tam göremedim düştüğünü...
  11. L

Monitörden dolayı bir sorun yaşıyorum.

Arkadaşlar selam. Monitörüm eski bir monitör vga ve dvi d girişleri var ve ekran kartımda yok. Neyse bunu hallettim ve dönüştürücü taktım. 75hz olmasına rağmen oyunda aniden bir donma oluyor ve SONRASINDA cpu kullanımı düşüyor.(Kare hızına uyumlu olması için düştüğünü sanıyorum.) Monitörden...
  12. L

Klavye ve bilgisayar hakkında problem.

Arkadaşlar selam. Benim eski bilgisayarımın ekran kartı ve anakartı yanmıştı ben bilmediğimden belki fps artar diye saat hızlarını fullemiştim ve büyük ihtimal bu sebepten ötürü bozuldu ama sistemi bi tanıdığımıza götürdük ve bu olaydan bahsetmedim klavyeyi 1.5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı...
Top Bottom