Arama sonuçları: *

1. Heroia

Pc Windowsu kuramıyorum yardım edin.

Yeni m2 ssd aldım ve format atmak için flasha Windows 10 kurdum bilgisyarı sıfırladım ve kurma işlemine geldim Windows 10 proyu seçtim güncellemer kontrol ediliyor dedi ve yeniden başlatılıyor dedi ama yeniden başlamadı siyah ekranda kaldı ssd sıkıntılı mı diye düşündüm ve hdd ye kurmayı denedim...
  2. Heroia

Windows kurarken yarıda kalıyor.

Yeni aldığım m2 ssd ye flashbellekten windowsu kurmaya çalışıyorum kurarken Windows 10 proyu seçiyorum güncellemeler denetlendikten sonra yeniden başlatılıyor seçeneği geliyor ama yeniden başlarken ekran gelmiyor öylece kalıyor ne yapabilirim?
  3. Heroia

Bios M2 SSD yi görmüyor yardım

Yeni M2 ssd almıştım pc ye taktım ve pc açıkken Windowsta görünüyor biosta görünmüyordu daha sonra Windowsu m2 ssd ye kurmak için flashbellekten Windows kurmaya çalıştım kurarken m2 ssd yu seçtim ve kurulum işlemi gerçekleşiyodu daha sonra pc açılırken ekran gelmedi bende biosa girdim ve m2 ssd...
  4. Heroia

Warzone 2.0 fps drop sorunu

GTX 1660 S RYZEN 5 1600 AF 8GB ram var sistem gereksinimlerim karşıladığı halde oyunda sürekli fps drop yiyorum ve düşük fpslerdeyim neden bu şekilde?
  5. Heroia

FPS drop ve yavaş çalışan PC

Önceden windows dahil bazı oyunlar ssd de yüklüydü, SSD yanınca windows ve tüm oyunları HDD ye yükledim ve daha önce kasmadan donmadan drop yemeden oynadığım oyunlarda fps drop ve kasmalar yaşıyorum. alt tab atarken donmalar var ve pc açılırken baya yavaş açılıyor hdd bu kadar etkileri mi başka...
  6. Heroia

Bilgisayar açık Ama Ekran Gelmiyor

Windows 11 e geçmek için güncellemeyi indirdim kurulum gerçekleşiyordu sonra bilgisayarınız yeniden başlatılıyor lütfen bekleyin dedi uzun süre bekledim yeniden başladı pc açık klavye mouse ışıklar yanıyor ama Ekran gelmedi lütfen yardımcı olun. Rami çıkarıp taktım
  7. Heroia

Pc açık ekran gelmiyor YARDIM

Windows 11 e geçmek için güncellemeyi indirdim kurulum gerçekleşiyordu sonra bilgisayarınız yeniden başlatılıyor lütfen bekleyin dedi uzun süre bekledim yeniden başladı pc açık klavye mouse ışıklar yanıyor ama Ekran gelmedi lütfen yardımcı olun. 1663438514 Rami çıkarıp taktım ama ekran hala yok
  8. Heroia

Mavi Ekran Pc açılmıyor yardım.

Oyundayken pc dondu kaldı bende al f4 ve ctrl alt del yaptım bir şey olmadı sonra kapattım pc yi tekrar açınca boyle oldu lütfen yardım edin
  9. Heroia

Pc yi açınca internet gidiyor

Merhaba bilgisayarımı açmadan önce internetim var fakat bilgisayarı açtıktan 5dk sonra direk modemden internet gidiyor ve bilgisayarı kapattıktan sonra geri modemden internet geliyor yaşayan yada çözümünü bilen biri yazarsa sevinirim
  10. Heroia

Pc açılırken kapandı

Bu gün pc bir anda kapandı açma tuşuna bastım ama açılmadı sonra kabloları söküp yüzeysel temizlik yaptıktan sonra tozları vesaire aldım daha sonra kabloları takıp açma tuşuna bastım ama açılırken kapandı birkez daha güç tuşuna bastım açılırken tekrar kapandı biraz bekleyip açtım ve şuan...
Top Bottom