Arama sonuçları: *

1. swindler

Bunlar virüs mü sorun yaratır mı?

MalwareBytes dan scan yaptım şunlar çıktı yanlış tespit mi yoksa gerçekten sorun çıkarırlar mı? En alttaki öbürlerinden farklı.
  2. swindler

Bilgisayarımda virüs mü var?

Beyler görev yöneticisinde böyle bir uzantı buldum ve internette arattığımda bunun normal bir şey olduğunu fakat bazı virüslerin kendisini bu şekilde tanıttığını okudum özellikle windows c veya system 32 de duruyorsa. Ve system 32 de duruyor. Ekte bıraktım. Görev yöneticisinde gözüken ismi de çok...
  3. swindler

Pc açılmıyor yardım edermisiniz!

Beyler geçen gün t6 ultram geldi fakat işlemci çok sıcak çalışyordu rpm ayarları yaptım olmadı herkes takamamış olabilirsin falan dedi bende bugün çıkarmayı denedim biraz zorladı ve sonuç olarak işlemci yapıştı 4 tane pin yamulmuştu kalem ucuyla düzelttim ve tekrar taktım işlemciyi soğutucuyu...
  4. swindler

Bilgisayardan ses gelmiyor

Beyler mac laptopuma windows yükledim her şey normal fakat ses gelmiyor yani ses ayarlarında ses var gözüküyor sorun yok gözüküyor fakat ses gelmiyor sadece usb ile taktıgım kulaklıktan ses geliyor ve bütün çözümleri denedim videolara baktım driverlar güncel yani bir sürü çözüm yolu denedim...
  5. swindler

Bilgisayarın sinyal yok uyarısı verip kapanması

Merhaba bu sorunu önceden yaşıyordum fakat uzun süredir yaşamamıştım bu süreler yeniden olmaya başladı bilgisayarda gezerken aniden görüntü donuyor ve monitör sinyal yok diyor fakat kasa halen çalışıyor tekrar açmak için(görüntü gelmesi için) pc nin tuşundan kapatıp yeniden açmak ve bu sürekli...
  6. swindler

Oyun Sesleri takılıyor?

Fortnite oynuyorum oyun sesleri takılıyor bazen gidiyor bazen geç geliyor neden olabilir?
  7. swindler

kasa kapanıyor sinyl yok diir

Beyler oyun oynarken fln veya arkada çok sayfa açıksa pc bi donuuyo sonra monitör sinyal yok dio ama kasa çalışıyo ışıkları yanıyo usb girşinde takılı şeylerin gücü fln kesilio bide ekran kartı(dediğim sorun gerçekleşince) soğuk olsa bile fanları çalışıyor nedir bu?
Geri