Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayardan kullanım sırasında gelen bip( dıt) sesi

Bilgisayar yaklaşık bir buçuk saat kullanırken bugün aynı USB takılınca çıkan ses gibi bip sesi çıktı. Ne oldu anlamadım ama Dün de aynı şekilde olmuştu. virüs müdür diye düşündüm ancak kypersky ile dün taratmistım Bazıları bilgisayar hataları ile ilgili demişti ancak sistem yeni aldım sorun yok...
  2. D

Fh4 ve Fifa 23 hata vermeden kapanıyor

Selamlar yeni bir bilgisayar aldım valorant cs vs birkaç sefer oynadım bir sıkıntı yok. Ancak Forza Horizon 4 ve fifa 23 oynarken 3-4 defa beni kendi kendine oyundan attı hata vermeden. Üstelik atmaları da biraz oynadıktan sonra ve hepsine şans eseri mi bilmiyorum ama menüdeyken attı İnternette...
  3. D

Bilgisyarın donmasi ve ram uyumsuzluğu

Selamlar geçen gün r5 7600 ve 5070 li sistem aldım. bilgisayarı kurdum ancak r5-7600 5200 mhz kadar destekliyormuş aldığım ram'ler 6.000 mhz bundan dolayı 6.000 mhz ye aldığında bilgisayar çok yavaş açılıyor. bazı arkadaşlar memory context i açıp kullanmamı söylüyor. Ben henüz değiştirmedim ama...
  4. D

Görev yöneiticisini açınca fanlar ve cpu kullanımı azalıyor

Selamlar Monster notebook bir bilgisayarım var. Bilgisayar boşta kullanılmıyorken veya yoğun bir iş yapmıyorken bile yüksek sesle fan çalışıyor. Görev yöneticisini açtığımda ise işlemci bir anda %70 ile %100 arasında yükselip ardınan %30 25 derken sonunda 15 e kadar iniyor. virüs diye düşünüp...
  5. D

R5 7600 5070 ile darboğaz yapar mı

Selamlar r5 7600 ve 5070 li sistem aldım. 2k da darboğaz yapar mı, cs ve valo oynuyorum genelde.
Geri