Arama sonuçları: *

1. S

BİOS UPDATE SIRASINDA SİYAH EKRANDA KALDI!!!!

Bilgisayar son iki gündür ilk çalıştırma gücü verdiğimde çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyordu. İkinci defa açtığımda ise biosa atıyordu ve görüntü geliyordu. Şimdi ise bios güncellemesi yapayım dedim ve siyah erkanda kaldı ne yapmam lazım
  2. S

BİLGİSAYAR ÇALIŞIYOR AMA EKRAN YOK

Bugün başladı bu sorun ,ilk önce açtığımda ekran gelmedi sonra güç düğmesine basarak tekrar açtım ve bios a attı neyse dedim sonra tekrar yapınca artık hiç ekran gelmemeye başladı
  3. S

OYUNLARDA GARİP TAKILMALAR

imzadaki sistemi kullanıyorum ve oyunlarda drop yaşıyorum sebebini anlamadım fps sanki bi anda düşüyor gibi
  4. S

HEM KASA FANI HEMDE SIVI SOĞUTMA FANI AYNI ANDA NASIL AYARLANIR

kasa fanıyla sıvı sığutma fanlarını senkronize çalıştırabilirmiyim
  5. S

ASUS PRİME 9070XT KULLANICILARINA SORUM VAR

Asus prime 9070xt ekran kartına sahip arkadaşlar sizde gpu hotspot ve normal sıcaklık değerleri ne durumda
  6. S

FAN RENK AYARLAMASI YARDIM

Kasa fanları ve sıvı soğutucu fanlarını tek bir uygulamadan kontrol edebiliyomuyum ikisinide aynı efekt tutturmak zor oluyor
  7. S

İNTERNET BİLGİLERİ VS NASIL ÖĞRENİLİR

ad değiştirme ,şifre, internet kalitesi falan nereden kontrol ediliyor ,değiştirliyor
  8. S

BİLGİSAYAR HER AÇILDIĞINDA BU AÇILIYOR

BÖYLE BİR UYGULAMA AÇILIYOR VE SAĞ ALTTAN SÜREKLİ KAPATMAM GEREKİYOR NEDİR BU
  9. S

DİSCORDDA BENDEN HABERSİZ MESAJ YOLLANIYOR ACİLLL

dostlar dc de garip garip mesajlar atılıyo hem kanallara hem arkadaşlarıma steamden falan nasıl çözeriz bunu
  10. S

MİNECRAFT DÜŞÜK FPS SORUNU

MİNECRAFT 1.21.4 SÜRÜMÜNE SHADDER KURDUM AMA FPS ÇOK DÜŞÜK OLUYOR ARA ARA TAKILMALAR OLUYOR ÇÖZÜMÜ NEDİR
  11. S

KULAKLIK MİKROFONU ÇALIŞMIYOR

Dandik tek jak girişli bi kulaklığım var telefona ve takınca mikrofonu çalışıyor ama masaüstü pc de çalışmıyor ya tek mikrofon yada tek kulaklık çalışıyor ikisi birden çalışma şansı yokmu
  12. S

BİLGİSAYAR HER AÇILDIĞINDA BU ÇIKIYOR

NEDİ BU ARKADAŞLAR HER AÇTIĞIMDA ÇIKIYOR
  13. S

HANGİ FPS GÖSTERGESİNE GÜVENMELİYİM

amd nin yazılımında valorantta ort 1000fps alırken valorantın kendi fps göstergesinde bu değer 500 neden bu kadar fark var anlamadım hangisi doğrudur
  14. S

AMD DRİVER EN İYİ AYARLAR

yüksek fps ler ve kaliteli görüntüler için amd driverinda hangi ayarları açmam lazım bunula ilgili video vs varmıdır
  15. S

VALORANTTA FPS YARI YARIYA DÜŞTÜ

sistem ilk geldiğinde ortalama 900fps alırken şuanda 400-500 e kadar düştü bi ayar kaçırıyorum muhteöelen ama ne önerebileceğiniz ayar varmıdır.
  16. S

BİLGİSAYAR ÇÖKTÜ NAPMAM LAZIM

Pc normal ekrandayken yada google vs herhangi bir uygulamaya açmaya çalışırken pat diye donuyor ve öyle kalıyor oyunlarda falan hiç sorun yok ama
  17. S

ANLIK EKRAN KARTI 0 A DÜŞÜYOR

google opera falan girdiğimde ilk yüklenişte ekran 2-3 defa donup açılıyor tam o sırada ekran kartı 0 yüzdeye düşüyor
  18. S

3LÜ YADA 5Lİ PRİZ ÖNERİLERİ

Olurda elektrik kesilir yada kısa devre yaparsa pc zarar görmesin diye önereceğiniz bir uzatma kablosu varmı? Ne alabilirim güvenilir olsun çokta pahalı olmasın
Geri