Arama sonuçları: *

1. EmRyzz

Memtest86 Testinde PC Kapandı

Arkadaşlar biraz önce ramlerimi memtest86 ile test ederken 1 saat olunca sistem kendiliğinden kapandi ve pc acilmamaya başladı. Daha sonra biraz bekledim pc acildi fakat bitlocker hatası aldım. Ve bios menüsüne girdiğimde işlemci sıcaklığı anormal derecelerde seyretti ve pc kapandi ne yapacağımı...
  2. EmRyzz

Pc açıldıktan 2dk sonra kapanıyor

Arkadaşlar sistemin power tuşuna basınca açılıyor fakat 1-2 dk sonra kendi kendine kapaniyor. Pc Nisan ayından beri elimde ve 4-5 gün oncesine kadar hiçbir sıkıntısı yoktu. 4 gün önce 30dkda bir kendini kapattı bugün ise 2dkda kapandı sizce ne yapmaliyim
  3. EmRyzz

WİN11 Mavi Ekran hatası

Bugün Windowsun kendi sitesinden win11 e geçiş yaptım amd driver ve updateleri yüklerken pc kendini yeniden başlattı ve resimdeki hatayı verdi ne yapmalıyım
  4. EmRyzz

Ses sorunumu nasıl çözebilirim?

Bilgisayarımda kullandığım kulaklığımdan ses eskisine göre az geliyor kulaklık değiştirerek deniyorum ama hala aynı oluyor ses sorunlarını gider dediğimde ise bu fotoğraf karşıma çıkıyor ama hangisini denersem deneyeyim sorunlar düzelmiyor sizce bu sorunu nasıl aşabilirim.
  5. EmRyzz

Kulaklığımdan çok az ses geliyor

Arkadaşlar Gamebooster H08 modelini kullanıyorum anakartım A320M H ve herhangi bir şey yapmak istediğimde ses eskisinden bi hayli az geliyor ses sorunlarını gidermeye çalıştığımda ekledigimfotoğraf çıkıyor ve hiçbiri düzelmiyor nasıl cozebilirim 1647106518 Gerçekten bilen yokmu arkadaşlar kaldım...
  6. EmRyzz

İnternetimde sorun var

Arkadaşlar turknet kullanıcısıyim ve internette sorun var modemde ışıklar gayet normal ve arayüz de de her şey yerinde ama Bağlı/İnternet Yok sorunu alıyorum hiçbir şekilde düzelmiyor fatura da ödendi müşteri hizmetleri ne de erisemiyorum nasıl düzeltebilirim
  7. EmRyzz

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar parça parça PC topladım parçalar şöyle Anakart: Gigabyte A320-H Ram: Patriot Viper 8GB DDR4 3200MHz CL16 SSD: SanDisk 240GB PSU: Powerboost PL 9259 400W CPU: Ryzen 3 3100 Sistem belirttiğim gibi ekran kartı da GTX 1050 2gb olacak kasam HP Pavilion serisinden normal dış kasa ekran...
Top Bottom