Arama sonuçları: *

1. Mustafa21

Hepsiburada İADE ETMEK istiyorum !

Arkadaşlar , Hepsiburadadan aldığımız anakart sıkınıtlı , nasıl iadae edeceğiz 14 gün geçti buarada . Biraz süreci anlatırmsıınız ?
  2. Mustafa21

Pubg Mobile Emülatör Kasma HERKEZDE Mi oluyor ?

Arkadaşlar , kuzenlerim r3 3200g lik sistem topladıda . Pubg Mobileda kasma yapıyormuş , bunun bir çözümü varmı ? Yoksa Genel bir sorun mu ?
  3. Mustafa21

Python İle Bunu Yapabilirmiyim ?

Arkadaşlar , Temp , %temp% ve Recent Klasöründeki dosyaları otomatik silen bir uygulama yapabilirmiyim pyhon ile ? :D Çok basit mi duruyor , Bence mükemmel .
  4. Mustafa21

fast boot u Açayımmı ?

Arkadaşlar Anakartım b450ms2h Açayımmı fast bootu ?
  5. Mustafa21

Parçaları Test Edebileceğim programlar ?

Arkadaşlar Bilgisayar Parçalarını Test edebileceğim programları yazabilirmisiniz ? Varsa 2 3 tane farklı programda söyleyebilirsiniz ! Anakart Ram Ekran Kartı İşlemci SSD/HDD Power Suplly
  6. Mustafa21

Ekran Kartları Listesi Varmı ?

Arkadaşlar , tüm Ekran Kartlarının Yazılı olduğu , Güçleriyle beraber Listelendiği bir kaynak var mı İnternet'te falan ?
  7. Mustafa21

Donanım Öğrenmek İstiyorum !

arkadaşlar , donanım öğrenmek istiyorum . Nerden başlamalı ve nasıl gitmeliyim . Tavsiyeleriniz Nelerdir TŞKRLER
  8. Mustafa21

max 5 tl oyun :D please

Arkadaşlar acil 5 TL'ye oyun önerin 1598614403 steamden bide
  9. Mustafa21

Ekranda Farklı renkler beliriyor

Arkadaşlar , kuzenime r3 3200g li sistem topladık . Ekranda renkler beliriyor . Ekranın hepsini kaplamıyor , 1 2 santimlik renkler yani. anlayamadım , ram , ssd hepsini değiştirdik . Ya anakarttandır yada işlemcidendir . Bu sorunla hiç karşılaştınızmı ? Bu arada xmp profil 1 deyken çook fazla...
  10. Mustafa21

Ekran gidiyor ? MAVİ EKRAN OLUYOR!!!

Arkadaşlar , r3 3200g sistem topladık , her şey sıkıntısız gidiyordu ancak windowstayken , mavi ekran geldi . ekran sadece maviydi yazı yazmıyordu . bilgisayarı açıp kapattım , harddisktendir diye düşündüm ssd taktım ama sorun hala devam ediyor . Acaba işlemcinin ekran kartımı sıkıntılı ? Bi...
  11. Mustafa21

Yeni Sistem Mavi Ekran

Arkadaşlar , r3 3200g sistem topladık , her şey sıkıntısız gidiyordu ancak windowstayken , mavi ekran geldi . ekran sadece maviydi yazı yazmıyordu . bilgisayarı açıp kapattım , harddisktendir diye düşündüm ssd taktım ama sorun hala devam ediyor . Acaba işlemcinin ekran kartımı sıkıntılı
  12. Mustafa21

Bu sistem nasıl ?

Arkadaşlar , Kuzenlerime topluyoruz . Pubg Lite , CsGo , Valorant , Pubg Mobile Emülatör VS. Oyunları Oynayacak. Apu sistem Topladık , Önerileriniz Varmı ? Ryzen 3 2200g B450M S2H Xpg 8gb 3000 mhz Ram 240gb WD Green SSD Dark Diamond Pro Mesh FSP 500w
  13. Mustafa21

r3 1200 için ekran kartı önerisi ?

arkadaşlar , Bir arkadaşım ryzen 3 1200 için ekran kartı istedi , Rx 570 almasını söyledim , fakat monitörü 1366x768 olduğu için darboğaz olacağını düşünüyorum , Şuan arkadaşa alabileceğimiz en iyi ekran kartı ne? ryzen 3 1200 ve 1366x768 lik bir monitöre UYGUN ??
  14. Mustafa21

max 4000 TL SİSTEM ?

Arkadaşlar , max 4000 tl en güzel sistem yazarsanız sevinirim .
  15. Mustafa21

Bilgisayar ve oyun kasmadan EKRAN KAYDI ALMAK ?

Arkadaşlar bu özellikleri barındıran sade bir ekran kaydı programı varmı . FRAPS DENEDİM OLMADI !
  16. Mustafa21

İnternette Daha Akıcı Surf Yapmak

ARkadaşlar SSD aldım, internette daha hızlı daha seri işler yapmamı sağlarmı ?
  17. Mustafa21

Render Yapmak için Mimar Olmak mı lazım ?

Soru gayet ortada . Teşekkürler :)
  18. Mustafa21

Bİlgisayarda DAHA neler yapabilirim ?

Arkadaşlar Fotoshopla uğraşıyorum , başka uğraşabileceğim alan varmı , mesela render yapabilirmiyim İlla mimar olmam mı gerekiyor ? :D
  19. Mustafa21

3000 TL Bandında Laptop

Arkadaşlar , 3000 tl bandında laptop alıp , Yayın yapabileceğim , Video Montaj yapabileceğim VS. GÜzel Laptop Varmıdır ?
  20. Mustafa21

100 - 200 TL Bilgisayar Masası

Arkadaşlar , Kasamıda üstüne koyabileceğim güzel bir masa varsa link koyabilirmisiniz TŞKRLER
Geri