Arama sonuçları: *

1. G

Oyunlarda görüntüde oluşan tuhaf bozulmalar

Merhaba 7800xt ekran kartı Samsung g6 oled kullanıyorum ve görüntüde tuhaf ghosting gibi sorunlar yaşıyorum ghosting test yapınca sorun yok ama oyundayken böyle oluyor yardım edebilecek varmı.
  2. G

Toplama sistem parça uygunluğu

Merhaba, elimde hazırda 7800xt ekran kartı var işlemcim düşük olduğu için am5e geçmek istiyorum işlemci ryzen 5 7600x (veya 7600 hangisi yeterlidir emin değilim) ana kart olarakta MSI pro A620M-E, ram olarakta 2x16gb patriot viper 6000mhz ram düşünüyorum. Soğutucu olarakta thermalright phantom...
  3. G

Beklentimin altında fps sorunları

merhaba yaklaşık 2 hafta once amd 7800xt ekran kartı aldım yotubedan izlediğim videolara göre 2k da süper performans veren bir kart fakat bir sorunum var işlemcim biraz düşük ryzen 5 3600 daha sonra değişitirirm diye sorun etmedim ve aldım ama şuan için beklediğimden bile düşük fps alıyorum...
  4. G

Olması gerekenden düşük fps sorunu

merhaba. şuan sistemimde 7800xt ekran kartı ve ryzen 5 3600 işlemci bulunmakta. ekran kartımı yeni aldım işlemciye para yetmedi o yüzden şimdilik bununla idare ediyorum bazı oyunlarda çok düsük fpsler alıyorum mesele gow da ultra ayarlardada 40 fps alıyorum en düşük ayarlardada 40 fps alıyorum...
  5. G

Ekran kartı montelemesi

merhaba ekran kartımı takmaya calisiyorum 2 tane 6+2 lik PCI-E kablosu çıkardım bunlar uygunmudur (ikiside aynı kablodan çıkıyo)
  6. G

Çözüldü✓ 7800xt PSU gereksinimi

Merhaba sistemimi yavaş yavaş geliştiriyorum şuan sisteminde mevcut rx580, ekran kartı takılı yeni kart olarak rx7800 XT sipariş verdim. Şuan kasamda coolermasterın 650w bronze PSU su takılı chat gpt ye sordum sorun çıkarabilir en az 700W olması gerek dedi. Şuan yeni PCU alabilcek bi durumun yok...
Geri