Arama sonuçları: *

1. ahmetefeckr

Warzone Düşük Fps Sorunu

arkadaşlar warzonede 140 fps alıyordum 60 gb lik güncellemden sonra 60 fps almaya başladım ve sürekli takılıyor sorun nedir ? ve çok sistem yemeye başladı oyun 13gb ram 7.5 gb vram %90 cpu
  2. ahmetefeckr

Forza Horizonda Anlık takılma

arkadaşlar rx 5700xt ekran kartım var anlık olarak araba sürerken takılmalar oluyor veya mapin aşağısını falan görüyorum sizdede oluyor mu sebebi nedir
  3. ahmetefeckr

birden bilgisayarım kasmaya başladı

akşam kapattım hiçbir sorun yoktu sabah açtım masaüstünden google discord her şey kasıyor pc çok yavaşladı virüs taraması başlattım çok yavaş ilerliyor sizce sebebi ne olabilir
  4. ahmetefeckr

Occt Testinde Sistem Hata Veriyor Sizce Ne ?

testi başlatıyorum bu hatayı veriyor sizce neden veriyor
  5. ahmetefeckr

Pc mavi ekran yiyorum napacağım

Sadece rami söküp taktık ve sata kabşolarını düzenledik ssd win 10 u algılamadı sonra mavi ekran verdi dahada açılmadı her açtığımızda mavi ekran veriyor napabiliriz
  6. ahmetefeckr

Furmark testi pc ye zarar verir mi

1 saat boyunca açık kalsa herhangi bir sıkıntı olur mu
  7. ahmetefeckr

fortnite fps drop yiyorum

sistemim iyi rdr 2 gta 5 gibi yüksek gereksinimli tüm oyunları neredeyse oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama iş fortniteye gelince arada takılmalar oluyor çözebilmiş değilim bilen yardımcı olursa sevinirim
  8. ahmetefeckr

Format attım internete bağlanmıyor

Bilgisayara format attım ama internete bağlı değil diyo halbuki ethernetle bağladım sorun nedir
  9. ahmetefeckr

Format nasıl atılır windows 7

Bilgisayarımı satacağım (imzadaki değil eski pc) windows 7 nasıl sıfırlarım içinde fotolar falan var onları aldım şimdi nasıl sıfırlicam
  10. ahmetefeckr

Biligsayar çalışmıyor

Bilgisayarın tuşuna basıyorum açılmıyor anakartta elektriği aldığına dair ışıkta yanıyor sebebi ne olabilir
  11. ahmetefeckr

virüs mü bulaştı pc bi el atar mısınız

arkadaşlar youtube kasmaya başladı sonra birden siyah ekran geldi bilgisayar kendini otomatik yeniden başlattı virüsten süpheleniyorum virüs programı önerir misiniz bi tarama yapayım
  12. ahmetefeckr

Ethernet kablosu önerisi

Kaliteli internet hızımı düşürmeden verebilecek bir ethernet kablosu atıyorum yaklaşık 15-20 metre yardımcı olursanız sevinirim
  13. ahmetefeckr

Ethernet internet hızını düşürür mü

Pc yi kardeşimin odasından kendi odama almak istiyorum 10metre ethernet çektirmem gerek 75 mbos download 8mbps upload hızım var düşüş yaşar mıyım
  14. ahmetefeckr

Bilgisayarımı yeniden başlatmaya tıkladım böyle oldu

Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlata bastım yaklaşık 7 dk dır böyle bekliyorum ne yapayım 1606077378 Yardım
  15. ahmetefeckr

sistemime uygun oyun tavsiyesi

ryzen 5 3500x 16 gb 3200Mhz ram (8x2) rx 5700xt güzel oyunları önerebilir misinizi grafiklerde iyi olsun
  16. ahmetefeckr

Bu sistem ve internet yayın açar mı

Ryzen 5 3500x 8x2 16gb 3200Mhz ram Rx 5700xt xfx 75mbps download 8mbps upload
  17. ahmetefeckr

Valorantta c++ hatası alıyorum ne yapmalıyım

Valorantta c++ library runtime hatası alıyorum ne yapmam gerek
Top Bottom