arkadaşlar warzonede 140 fps alıyordum 60 gb lik güncellemden sonra 60 fps almaya başladım ve sürekli takılıyor sorun nedir ? ve çok sistem yemeye başladı oyun 13gb ram 7.5 gb vram %90 cpu
arkadaşlar rx 5700xt ekran kartım var anlık olarak araba sürerken takılmalar oluyor veya mapin aşağısını falan görüyorum sizdede oluyor mu sebebi nedir
akşam kapattım hiçbir sorun yoktu sabah açtım masaüstünden google discord her şey kasıyor pc çok yavaşladı virüs taraması başlattım çok yavaş ilerliyor sizce sebebi ne olabilir
Sadece rami söküp taktık ve sata kabşolarını düzenledik ssd win 10 u algılamadı sonra mavi ekran verdi dahada açılmadı her açtığımızda mavi ekran veriyor napabiliriz
sistemim iyi rdr 2 gta 5 gibi yüksek gereksinimli tüm oyunları neredeyse oynuyorum hiçbir sıkıntı yok ama iş fortniteye gelince arada takılmalar oluyor çözebilmiş değilim bilen yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar youtube kasmaya başladı sonra birden siyah ekran geldi bilgisayar kendini otomatik yeniden başlattı virüsten süpheleniyorum virüs programı önerir misiniz bi tarama yapayım