Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayara güç gelmiyor

aynı bilgisayarı 3. defa kuruyorum diğerlerinde ekran gelmediği oldu ama ilk kez güç gelmiyor kablolamayı bu videoya göre yaptım ayrıca anakartımın kitapçığında ledlerin artı eksi nereye takılması gerektiği yazmıyor onla alakalı olabilir mi
  2. B

Alt tab yapınca siyah ekran oluyor

genelde oyunlarda oluyor örneğin rainbowda alt tab atıyorum 3 saniye falan bekleyip öyle geçiyor biliyorum uzun bir süre değil ama 1650ti laptopumda bile hızlıca diğer ekrana geçerken yeni aldığım sistemde böyle olması garip geliyor 7500f 9060xt kullanıyorum
  3. B

Wifi kendi kendine çalışmamaya başladı

https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-ddr5-7600mh-matx-am5-gaming-anakart-fiyati-77338/ Anakartımın modeli bu wifi sürücüsü yüklü aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor wifi yok normalde vardı bikaç saat öncesine kadar hiçbir internet ayarıyla da...
  4. B

2. Rami taktığımda ekran gelmiyor

Ram 6000mhzde çalışmıyordu ramlerin yerini çalıştırıp denedim olmayınca vazgeçip 2. Ve 4. Slotlara taktım clear cmos da yaptım ama yine olmuyor sadece 4. Slottaki rami çıkarınca çalışıyor eski haline getiriyorum çalışmıyor
  5. B

B650MP-E PRO kablolu internete bağlanamıyorum

5 6 saattir sürünüyorum realtek sürücülerini indiriyorum olmuyor anakartın sayfasından sürücüleri indiriyorum olmuyor kafayı yiyeceğim artık
  6. B

Bilgisayar ethernet kablosunu görmüyor internet gelmiyor

bilgisayarı yeni satın aldım 2 3 farklı kabloyla denedim kablolarda sıkıntı yok bi driver falan mı unuttum anlamadım ağ bağdaştırıcılarım görseldeki gibi (en üstteki geçici olarak kullandığım wifi anteni)
Geri