Arama sonuçları: *

1. 0

Discordda hesaba girmek için numara istiyor ama ülke seçilmiyor

seçemiyorum ülke kodunu
  2. 0

VALORANTTA BU FPS NORMALMİ

İŞLEMCİM 7500F EKRAN KARTIM 9060XT VE ALDIGIM DEĞERLER DÜŞÜK GİBİ GELİYOR POLİGONDA 360I GEÇMİYOR YOUTUBE DA FPS TESTLERİ VARDI BAKTIM ORAYA ADAMLAR NORMAL MAÇTA 400 500 ALIYORLAR SİZCE NORMALMİ BİR SIKINTIMI VAR
  3. 0

LOL RANKED BAKIM NE ZAMAN BİTCEK

LOL RANKED BAKIM NE ZAMAN BİTCEK SIKIDLIM
  4. 0

Mouse cevirince valorantta görüüntü bozuluyor

fotoğraf ekledim bu şekilde oluyor sağ üstte adam vurunca aynı şekilde o da bozuluyor bu nedir nasıl kapatırım ekran kartım 9060xt
  5. 0

Monitörüm 1080p ama 8k seçenek

monitör 1080p oyuna 8k var bunu kapatmak istiyorum diğerl düşük çözünürlüklerimi ayarlayamıyorum nasıl kapatıcam ekran kartım 9060xt
  6. 0

Mouse çervirince görüntü bozuluyor

mouse hareket ettirince böyle oluyor görüntü bozuluyor ve hiç hoş durmuyor bu olay ekran kartım 9060xt radeon boost kapattım aynı hala
  7. 0

Steam pubg istedigim fps alamıyorum

9060xt ve 7500f var internette araştırıp aldım 1 hafta önce şimdi pubg indirdim ve oynadım youtubedaki videoda low ayarlarda 400fps oynuyordu ben low ayarda 180 max görüyorum sebebi nedr
  8. 0

Valorantta düşük fps alıyorum

sistemim 9060xt 7500f valorantta 300 ün altında fps alıyorum 300 görmüyor 260 270 kadar düşüyor nadiren 310 320 falan oluyor normalmi bu değerler
  9. 0

800 tl klavye önerisi

800tl ye fp klavye varmıdır
  10. 0

Işlemci boştayken böyle çalışıyor

neden bu kadar yüksek sıcaklığı boşta birde 58 59 derece arası gidip geliyor
  11. 0

FAN BLOĞU YAMUK DURUYOR

SİSTEM DÜN ÖĞLEN GELDİ KARGO İLE TEBİLONDAN ALDIM AMA GELDİĞİNDE FAN BÖYLE YAMUKTU ÇALIŞTIRDIM BİLGİSAYARI BİR SIKINTI YOK GİBİ VİDALARLA OYNADIM DEĞİŞMEDİ YAMUKLUK BİD SORUN ÇIKARTIRMI YAMUK OLMASI
  12. 0

7500f 4.5ghz de duruyor boşta

biosdan ram mhz arttırdım advanced da galiba bir ayarla oynadım ve 4.5ghz kaldı galiba normal mi bu değer
  13. 0

Tebilon sistemi kaç gün içerisinde gönderiyor

Cumartesi pazar çalışmıyorlarmış birdahaki hafta bana ulaşırmı ürün
  14. 0

Tebilon kargo süresi

tebilondan bir sistem aldım kaç gün içinde elime ulaşır
  15. 0

Tebilon indirim kodu mevcutmu

tebilondan sistem alacağım indirim kodu falan varmı?
  16. 0

Pf550 psu iyi midir? sistemde

ekran kartı 9060xt işlemci 7500f yeterli olurmu bu psu
Geri