Arama sonuçları: *

1. Berat4123

Bilgisayari yeni topladık bios ekranına atmıyor

bilgisayari yeni birleştirdik fanlar falan çalışıyor ekran kartındada sorun yok ama sinyal yok diyip kapanıyor sorun nedir
  2. Berat4123

Kasa fisi prizdeyken elektrik saliselik gitti geldi

şimdi arkadaşlar normal bir şekilde valorant oynuyodum bi anda odanin isigi yanip sondu ve klimanin motoru falan tamamen durdu yani elektrik saliselik gitti geldi ama pc de hic bir sekilde kapanma olmadi bende sasirdim bu duruma(akım korumalı prizim yok) daha sonra bilgisayarı kapadığımda her...
  3. Berat4123

Bilgisayarı kapadıktan sonra fişini çekiyorum

arkadaşlar merhaba öncelikle benim eski bi bilgisayarım vardı hep fişi takılı kalıyodu bir gece elektrikler çok kez gidip gelmiş birde bizim buralarda elektrik kesintisi fazla oluyor her neyse o geceden sonra sistem tamamen çöp olmuştu açtığımda pc çalışıp 5-6 saniye sonra kapandı fişi cikartıp...
  4. Berat4123

Fan veya ekran kartından aşırı yüksek bir şekilde ses geliyor

arkadaşlar marvel spiderman miles morales oynuyodum bi yere gitceğimiz için tam oyundan çıkacaktım çok yüksek bir ses duydum motor sesine benzer choil whine sesimi diye oyundan çıktım ekran kartını yük altından çıkarttım ama ses hala devam ediyordu ve hala pc yi açmadım ses fanlardanmı yoksa güç...
  5. Berat4123

Format sonrası ekran gelmedi

arkadaşlar format attım bilgisayara youtubede izlediğimi göre yeniden başlatılıyor dediğinde flashi bilgisayardan çekin demişti ben ekrana bakmıyodum ekran gidince yeniden başlatılıyor sandım flashı cektim msi yazisi kaldi ekranda düzelirmi yaklaşık 3-4 dakikadır böyle acil cevaplarsanız sevinirim
  6. Berat4123

Usb ile format ortalama ne kadar sürüyor

arkadaşlar bugün format atacağım usb ye windows dosyası atılı bilgisayarda biosu açıp flashı çalıştırdığımdan itibaren format işlemi ne kadar sürer tam olarak
  7. Berat4123

Şifre Ekranında Takıldım, Yardım Lütfen

şimdi bilgisayarın biosunh güncelledim ethernete bağlanamadığım için daha sonra bilgisayar yeniden açıldı ve şifre ekranı geldi ve benden şifre ayarlamamı istedi AMA BENDE İNTERNET YOK NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM EDİN BİLGİSAYARI NASIL AÇACAĞIM
  8. Berat4123

Pc yi her zamanki gibi açtım oyuna girince fps yerlerde

arkadaşlar her zamanki gibi eve geldim pc yi açtım elden ringe girdim ama fps şu anda yerlerde 70-80 fps arasi aliyoken su anda 30 fps lerde sebebi nedir?
  9. Berat4123

Ethernet driverlerini bir türlü halledemedim usb wifiye geçmelimiyim

arkadaşlar bugun durduk yere ethernetim gitti gitti derken ethernet gözüküyor ama internet çekme hızım 0 larda gün boyu uğraştım driver güncelledim falan olmadı son çare olarak biosu güncellicem ondada çözülmezse usb wifiye geçiş yapacağım modemde 5ghz var ve modem kasanın dibinde internette...
  10. Berat4123

Ethernete bağlıyım ama internet yok son çözüm olarak ağı sıfırlayacağım

arkadaşlar her zamanki gibi eve geldim bilgisayarımı açtım video izliyodum ve bi anda internet gitti baktım ethernete bağlıydım ama internet çekmiyodu ne yaptıysam düzelmedi bi kez daha olmuştu önceden o zaman bağdaştırıcıyı yeniden başlatmıştım ve düzelmişti şimdi ise aynı şeyi yaptım düzelmedi...
  11. Berat4123

Çözüldü✓ Ethernet bağlı gözüküyor ama internetim çekmiyor

arkadaşlar valo oynarken bi anda ethernete bağlı olan internet gitti daha sonra etherneti tak çıkar gibi işlemler yaptım ama düzelmedi ethernet kablosu bağlı gözüküyor ama internet çekmiyor daha sonra type-c kablo ile kendi telefonumun internetini bağladım yine ethernet bağlı gözüküyor ama...
  12. Berat4123

Ethernet bağlı ama internet yok

arkadaşlar acil cevap lütfen bilgisayar ethernete bağlı ethernet simgeside gözüküyo ama internet çekmiyor sebebi nedir
Geri