Arama sonuçları: *

1. H

Google her aramayı açmıyor?

Beyler yeni sistem topladım bgooglede arama yaptigimda cikiyor ama tıklayınca açmıyor güvenli mod gibi birsey mi var acaba ?
  2. H

Oyunda tam ekran yapamiyorum ?

Beyler zula oynuyorum girişte böyle kaldı tam ekran yapamiyorum f11 e bastım ama tak ekran olmuyor.
  3. H

AMD driver takılma sorunu

Beyler rx9060 xt 16 gb kullanıyorum driver ayarları değiştirdim dün oyun daha çok fps veriyor ana takılma falan olur driver nasıl sıfırlayabilirim yada direk driver silmek istiyorum çözüm önerileriniz var mı ?
  4. H

Yeni sistem için test uygulamalari ?

Dostlar yeni sistem kurdum yüklemem gereken uygulamalalar var ama bulamadım veya site güvenilir mi bilmediğim için indirmedim orijinal linkleri varsa atarsanız çok iyi olur. Alt sıradaki sistem gücü test uygulamalari lazım.
  5. H

Bu kablo nereye takılmalı ?

Fotoğraftaki gibi kasaya bağlı bir kablo duzeni var LED falan yazan oradan SATA kablosunu taktım ayrıca sataninda kablo ucu var onu anakartta bir yere takmam gerekiyor mu? Kasa MSI MAG Forge 121a 750W. ASUS Prime B650 m r anakart.
  6. H

Sıfırdan sistem birleştirme

Selamın aleyküm beyler ilk defa sistem birleştireceğim şuan monitör hariç bütün parçalarım elime ulaştı( monitör yarın gelecek) Kasam [H3 id='URLhttpswww.incehesap.commsiMSIURL']MSI[/H3] Bu kasayla nasıl başlamam lazım modüler bir güç kaynağı yok kabloları alttan bile çıkaramadım yardımcı...
  7. H

İndirim günleri ne zaman ?

Pc parçalarının satışını yapan sitelerin belli indirim günleri var mı ? Sadece ince hesabın cuma günü yaptığını biliyorum farklı firmalarında belli günleri var mı arkadaşlar? Teşekkür.
Geri