ya dostlar elimde b450mk + 2200G vardı. linux kurdum calıstı. win kuramadım. simdi b550m pro vdh + 5600G aldım yine windows sürücü görmüyor ben delirecem artık durduk yere 5k daha verdim ben napıcam yakınımda internet kafe yok. windows harici de oyun oynanmıyor napacam yardım edin
ya dostlar elimde b450mk + 2200G vardı. linux kurdum calıstı. win kuramadım. simdi b550m pro vdh + 5600G aldım yine windows sürücü görmüyor ben delirecem artık durduk yere 5k daha verdim ben napıcam yakınımda internet kafe yok. windows harici de oyun oynanmıyor napacam yardım edin
pop os kurdum ama bi türlü silemiyorum. usbye telefondan os kuruyorum. pop osu da o sekilde kurmustum ama nedense simdi olmadi. zar zor windows kurma ekranını açtım bu sefer de install driver to show hardware diyor. kurulum ekranında ne yapabilirim delirecem kuran carpsın
dostlar pcyi aldım iyi güzel de 60mbps gibi bisey geliyor bilgisayara ama telefona bi damla bile vermiyor. komple sömürüyor. linux kullanıcısıyım ben bunu nasıl sınırlandıracam. modemde bandwidth ayarina giriyorum ama hız ayarlanamıyor siyah kutu var. terminalden wondershaper kurdum oda yetki...
anakartın boyutuyla soğutucunun büyüklük uymadı ayaklar oturmadı. acaba kasayı yan yatırsam üstüne vidasız direkt olarak oturtsam bunu olurmu macun çekip? demirlerin birbirine temas etmesi sorun olustururmu?
pc topladım 5600x, rx 6700, wd blue ssd, gskill 2.8 ram, b450mk.
bu malzemeler
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-cc560-v2-700w-80-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50872
buna sığarmı. soğutma ve termal macun işini ne yapmalıyım