Arama sonuçları: *

1. M

Kasamın güç tuşuna basınca 1-2 saniye sonra güç alıyor

merhabalar kasamın güç tşuuna basınca 2 saniye sonra falan güç almaya başlıyor kasayı ilk aldığımda çektiğim videoyu gördüm anında açılmış o videodan sonra kafama takıldı çözüm için ne yapabilirim? anakartım: asus prime a520m-r
  2. M

Ekran kartımın ısısı çok yükseliyor

merhabalar bugün ghost of tsushima indirdim ve bir kaç saat oynadım ekran kartımın ortalama sıcaklığı 75-80 dereceydi ufak bi ayar çektikten sonra ama oyunu ilk açtığımda işlemci 90, ekran kartım 88 dereceydi direkt çıkıp ayarlarını düzenleyip tekrar girdim neyse geçiyorum burayı. oyundan...
  3. M

Kulaklığın tek tarafından bazı sesler gelmiyor

merhabalar tucci marka bir kulaklığım var modelini bilmiyorum asker kamuflajlı falan bişey kulaklığın 2 tarafından da müzik veya video izlerken ses geliyor ancak oyuna girdiğimde örneğin valorantta sol taraftaki yürüyen adamların sesini duyamıyorum veya konuşanların ama sol taraftan valorantın...
  4. M

Kulaklığımdan bazı sesler gelmiyor

merhabalar kulaklığımın sol tarafından sesleri falan alabiliyorum 2 tarafıda çalışıyor ama mesela rekabetçi oyunlarda soldan gelen adamların veya solda ateş sesleri gelmiyor sağdaki sesleri sorunsuz duyabiliyorum müzik dinlerken veya arkadaşımla konuşurken 2 taraftan da ses geliyor. ne yapmalıyım?
  5. M

Bilgisayardan telefon şarj etme

Merhabalar telefonumun şarj adaptörü bozuldu bilgisayardan şarj edecem erp açıktı kapattım ekipmanların falan ışığı geldi ama bilgisayar kapalıyken telefonu şarj etmiyor açınca ediyor ne yapmalıyım?
Geri