Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Yeni yapılan pc den ses gelmiyor

Arkadaşımın pcsini yaptık beraber, normalde monitörünün hoparlörünü kullanıyordu fakat takılı değil diyor. Usb kulaklık taktık ve algıladı fakat gene ses gelmiyor, sizce problem ne olabilir.
  2. kelomerosan

The Forest çöküyor

Arkadaşlar bu sorunla borderlands 3 te karşılaşıyordum şimdi de the forest da yaşamaya başladım. 2 oyunu da aynı pc de tek başıma sıkıntısız oynadım, hatta borderlands 3 ü sıkıntısız online 20 saat oynadım arkadaşlarımla ama şimdi sıkıntı çekiyorum. Aynı sorun The Forest'ta da ortaya çıktı...
  3. kelomerosan

Lol oynarken düşük fps

Arkadaşlar ben normalde oyunda 240 fps alıyorum ve 144'e capliyorum ama son 1-2 aydır fps'im 80-100'ler arasında geziyor ve sıklıkla ani droplar oluyor. Az önce baktım gpu kullanımı bir 40, bir 0, bir 22 falan deliricem. Çözümü nedir bilen var mı?
  4. kelomerosan

RX 570 açılıyorken LoL'de kasıyor?

Arkadaşlar normalde 1-2 hafta öncesine kadar hiç problem yoktu ama artık nerdeyse 10 oyundan 9'unda oyun açılırken 10 fps oluyor ve düzeltmek için çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor. Sebebini anlamadım, sürücüleri güncelledim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Ayrıca öyle kasarken şu amd panel...
  5. kelomerosan

Bilgisayarım açılmıyor!

Arkadaşlar bu sabah uyandım, kahvaltımı ettim ve biraz oyun ıyniyim dedim. Rdr 2 açmaya çalıştım "uygunsuz platform" diye bir hatayla açmadı. Sonra geçen indirdiğim oyuna baktım o da saçmalıyor. Ben de dedim ki "Bir aç/kapa her şeyi çözer" ve yeniden başlattım, başlatış o başlatış. Artık...
  6. kelomerosan

Bilgisayar ekran kartını okumuyor

Arkadaşlar henüz driverları indiremedim çünkü internet yok ama HDD me yüklü stres testi vardı sonra bi baktım Windows bağdaştırıcı tarzı bir şey var. Ekran kartım diğer aygıtlarda PCI aygıtı olarak geçiyor. Driverları indirince bu çözülür mü?
  7. kelomerosan

Bilgisayar açılırken kendiliğinden kapandı ve açılmıyor

Arkadaşlar bilgisayarımı açtım az önce ama açılırken kapatma tuşuna basılı tuttuğum zamankiyle aynı ses geldi ve bi anda kapandı. Hiçbir şekilde açılmıyor. Sorun ne olabilir?
  8. kelomerosan

Fan kontrolcüsünden kabloları nasıl çıkarabilirim?

Kasadaki fanların kablolarını çok gözüküt dolamışlar, ben de söküp kendim yakmak istiyorum ama kabloların zarar görmesini istemiyorum. Kabloları nasıl takıp çıkarabilirim?
Top Bottom