Arama sonuçları: *

1. MuerteMiguel

Sanal işletim sistemi mavi ekran hatası

Merhaba arkadaşlar BTK akademide veri tabanı güvenliği dersi izliyorum ama VMware'i açıp sanal makineye tıkladığım anda mavi ekrana düşüyor ben minidump dosyalarını inceledim ama bir şey anlayamadım yardım ederseniz çok sevinirim...
  2. MuerteMiguel

MSİ AfterBurner herhangi bir işlemde sıfırlanıyor YARDIM !

Arkadaşlar ayarlar gördüğünüz gibi o.c yapmak istiyorum ve resmi hız aşırtma limitlerini aş'mayı tikledim ama reset o.c yaptıktan sonra tik'e veya reset tuşuna basarsam sonuç bu. Core clock ve Bllek hızını 0 a çekiyor.
  3. MuerteMiguel

PUBG Oynarken PC Donuyor Fanlar vs Dönüyor.

Merhaba arkadaşlar pc ye CPU ve GPU 2'sini birden stres testine soktum hiçbir sıkıntı yoktu sıcaklık değerlerimi kontrol ediyorum oyunda normal ama pubg'de 5*10 dk geçince ateş etsinler veya etmesinler donuyor. Sistem: Rx5600xt r5 2600 b450m s2h 8gb adata xpg ram 600 w power 5 Kasa Fanı.
  4. MuerteMiguel

300W Power RX 5600XT'ye sorun yaşatır mı?

Merhaba arkadaşlar 550W olan Power supply'mı garantiye yolladım bu süre içerisinde 300W idareten Power kullanıyorum. Çok yüksek GPU vs kullanan oyunlara girmedim hiçbir zaman sadece CS:GO giriyorum ama FPS'yi kısıtlamadığım zamanlar monitör vs gidiyor USB takıp çıkarınca gelen ses geliyor...
  5. MuerteMiguel

Error: BİOS/LEGACY BOOT OF UEFİ-ONLY MEDİA

Mbr (Legacy) olmadı Gpt (UEFİ) olmadı anakartta sadece UEFİ desteği var ve UEFİ yazdırıp format atmaya çalıştığımda bu oluyor Legacy yazdırdığımda hiçbirşey açılmıyo bile yardım edin arkadaşlar.
  6. MuerteMiguel

Çözüldü✓ MSVCR100.dll Ve MSVCP110.dll Hatası !

Merhaba Arkadaşlar After Effects Ve DreamWiewer'e Girerken MSVCR100.dll Ve MSVCP110.dll'leri yüklemem rağmen yinede hata veriyo nasıl çözebilirim ?
  7. MuerteMiguel

Sabotaj 0x00007b Hatası

CS:GO yu bırakıp Sabotaj geçelim dedik 2 arkadaşım indirdi ve sorun çıkmadı bende ise 0x00007b hatası veriyor oyunu doğruladım ve silip tekrar kurdum technopat'tan izlediğim bir videoda procces moniter kullanılıyordu denedim ama hçbirşey anlamadım nasıl çözebilirim arkadaşlar biri yardım etsin ?
  8. MuerteMiguel

Amd karta Nvidia driveri yükleniyor :d

Merhaba arkadaşlar daha yeni format attım Ekran kartım rx 5600 xt ama win uptade'de gördüğüm bu sizce sıkıntı çıkarırmı ?
  9. MuerteMiguel

PC Kapanıp Duruyor Lütfen Yardım Edin Yaaa

arkadaşlar bazen hiç kapanmıyor 2 hafta 3 hafta bazen hiç açamıyorum kısacası kafasına göre sorunu çözemedim bilgisayarı dün tamamen temizledim herşeyi söküp yine aynı şu forumu yazarken bile 2-3 kere kapandı kısa tutmaya çalışıyorum ben power dan şüpeleniyorum ve pc kapandığında arada bie şöyle...
  10. MuerteMiguel

Virüs, Virüs Programını Kapatti !

Arkadaşlar kendi windows key'im var ve sonuç daha önce böyle bir şey yoktu. ve cpu'm bir şey açık deilken %80
  11. MuerteMiguel

Pc ye görütü gelmiyor bios dahil.

Beyler işlemci fanını kule fan ile değiştirdikten sonra kurduğumda fanlar ışıklar çalışıyor ama bios dahil hiçbir görüntü gelmiyor lütfen yardımcı olun -Kablo ekran kartına takılı -Kabloyu kontrol ettim -Gpu güb beslemesini değiştirdim Sinuç vermedi.
  12. MuerteMiguel

Acil Yardım işlemci fana yapıştı.

Arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım takmak için stok fanı sökerken böyle birseyle karşılaştım elimle ne kadar zorlasamda çıkmadı bıçakla yavaşça çıkarmam vs sorun olurmu ?
  13. MuerteMiguel

İntenetten Aldığım Ürünü Garantiye Nasıl Gönderebilirim ?

Merhaba Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi 1 ay önce pc topladım ve Power'ında sıkıntı çıktı daha önce hiç internetten aldığım ürünü garantiye göndermedim nasıl göndericem bilgisi olan ? ürün:https://urun.n11.com/guc-kaynagi/power-boost-quark-bst-atx500r-500w-12cm-siyah-fan-apfc-atx-psu-P265842394...
  14. MuerteMiguel

Gpu Kendini Kullanmıyor ve Cpu Turbo Boost'a Çıkmıyor.

Arkadaşlar FPS'm az olduğu halde ekran kartı %100'e çıkmıyor GTA V'de denedim oyunun optimizasyonu kötü dediler. Far Cry New Dawn'da deniyorum yine aynı. Hatta böyle olduğu halde işlemcim Turbo Boost'a çıkmıyor. İkisininde sebebini bilen var mı? Lütfen yardımcı olsun. 1597070157
  15. MuerteMiguel

bilgisayarım 20-30 dk bir kapanıyor.

oyun vs açmadığım halde pc yi zorlamıyorum ama kapanıyor direk kapanıyor mavi ekran vs vermeden fanlar vs her şey duruyor sadece ram'şn rgb leri yanıyor sorunu nasıl tespit edebilirim pc yi toplpayalı 3 hafta fln oldu. bu arada pc yi kapatsam bile kulaklığımın ışığı kapanmazdı o kapanıyor ama...
  16. MuerteMiguel

Mavi Ekran Alıyorum Drop Yiyorum Yardım Lütfen.

Merhaba arkadaşlar geçen gün mavi ekran aldım ondan beri droplar saçma sapan hatalar fps düşüşleri vs siyah ekran pc çökmeleri herşeyi yaşadım. sistem mini dump dosyasını ve açılmış halini atıcam. b450m s2h r5 2600 rx 5600 xt 500 w power ata xpg spectrix 8 gb ram
Geri