Arama sonuçları: *

1. B

CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

sistemim gayet yeterli i9 14900hx 5070 8gb laptopum var 32 ram fakat csde ort 250-300 fps alıyorum ama birkaç gün önce 500 fps falan alıyordum ort bunun sebebi nedir Nvidia Studio driver kullanıyorum
  2. B

Eset Crack Sketchup’ı Trojan Olarak Algılıyor

Crack sketchup 2025 indirdim fakat eset bunu trojan olarak algılayıp siliyor sizce false positive mi bilgilendirirseniz sevinirim
  3. B

LAPTOP ŞARJ AZ İKEN SİYAH EKRAN

Laptopta tlou part 2 oynarken full ayarlarda sarj 36 idi ve prizden cektigimde kasmaya basladi ve laptop çöktü siyah ekran çıktı bi 10 saniye falan durdu ve geri gitti geldiginde oyunda kapanmisti normalmi
  4. B

Laptop Prizden Pile geçince çökmesi

Msi katana 17 hx b14wgk modelini kullaniyorum prize takılıyken şarjı çekince youtubeda vs. (boşta hariç) ekran gri/kirmizi oluryor ve çöküyor siyah ekran geliyor birkac saniye sonra 60hzde goruntu geliyor. Sorun nedir sizce?
  5. B

Laptop Gpu Kullanımı normalmi

prizde takılı değilken boşta 0-1 arası çoğunlukla bazen saniyeligine 7 8 oluyor bide görev yöneticisinde assa yukarı kaydır yapınca 14-24 arası kaydırmaya devam ettikçe o aralıkta bişey kaydırmayı durdurunca düşüyor yine normal demi?
Geri