Arama sonuçları: *

1. StjeR

Sanırım virüs yedim, nasıl silebilirim?

1-2 hafta önce God of War indirdim korsan olarak, bilgisayar açıldığında firefox otomatik olarak random reklamlar açıyor. Regeditten baktım dinoraptzor diye bir şey var virüs sanırım. Tehlikeli mi? Nasıl silebilirim?
  2. StjeR

Kuzenimin bilgisayarı açılmıyor

Videosunu atamadım eke, kuzenimin bilgisayarı yeni toplandı 1 aydır kullanıyor. Dün video attı bana buraya ekleyemedim, fanlar 1 saniye bile dönmeden kapanıyor ve bilgisayar açılmıyor, anlık led yanıp geri gidiyor. Neden olabilir? Bildiğim kadarıyla sistem özellikleri; Gigabyte A520 S2H Ryzen 5...
  3. StjeR

PC'de internete erişemiyorum

İnternetimde sıkıntı yok, telefondan dizi izliyor hız testi falan yapıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor fakat kablolu bağlantı yaptığım PC'mde internete erişemiyorum, herhangi bir siteye girerken internet yok da demiyor. TurkNet abonesiyim ve onların verdiği Zyxel modemi kullanmaktayım, sorun ne...
  4. StjeR

Asus M4A78LT-M LE anakartta format atmak

Arkadaşımın eski PC'sine format atmaya çalışıyoruz, usb'me microsoftun kendi sitesinden windows 10 iso'sunu kurdum. PC açılırken anakart logosu geliyor fakat 1 saniye bile sürmeden gidiyor, bu süre içinde delete, f2, f8, f11 tuşlarının hangisine basarsam basayım ne boot ne de bios'a...
  5. StjeR

Pc açılmıyor

Arkadaşlar ben, meraktan dolayı PC'me eski bir ekran kartı taktım, çalışmadı ve sonra normal ekran kartımı tekrar takıp PC yi çalıştırırken fanlar dönmeye başladı fakat PC kendi kendine kapanıp açılmaya başladı fanlar 1 saniyeliğine çalışıp kapanıyor sonra yine aynısı tekrar ediyor. Statik...
  6. StjeR

PC Donuyor

Merhaba, sorunu anlatmaya başlamadan önce donanımımı yazmak isterim; Intel I5 7500 Sapphire RX580 Pulse 8GB Gskill RipjawS 8x2 3000mhz (3280 de çalışıyorlar) MSI Z270 Gaming Plus Sandisk SSD Plus 120gb WD Blue 320GB 7200RPM Corsair CX750M 750W 80+ Bronze Konuya gelelim, bu sıkıntı sürekli...
  7. StjeR

PC hiçbir sıkıntı yokken donuyor

Merhaba, sorunu anlatmaya başlamadan önce donanımımı yazmak isterim; Intel I5 7500 Sapphire RX580 Pulse 8GB Gskill RipjawS 8x2 3000mhz (3280 de çalışıyorlar) MSI Z270 Gaming Plus Sandisk SSD Plus 120gb WD Blue 320GB 7200RPM Corsair CX750M 750W 80+ Bronze Konuya gelelim, bu sıkıntı sürekli...
Top Bottom