Arama sonuçları: *

1. EmirGnss

Bilgisayar teknik sorunu

“Merhabalar, Dostlarım, bilgisayarım masaüstü açıkken yalnızca arka planda Wallpaper Engine videoları çalışır hâlde uzun süre kalınca kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor ve kilit ekranına geliyor. Sizce sorun nedir? Anlayan dostlarım yardımcı olabilir mi?”
  2. EmirGnss

Pc teknik sorular detaylı bilgi

Merhabalar, Dostlarım, GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12 GB GDDR7 192 bit, 6000 MHz CL36 DDR5, KIOXIA Exceria Plus G3 1 TB Gen4 (5000 MB/s), MSI B760 Gaming Plus WiFi DDR5, Intel B760 soket 1700, DDR5 6800 (OC) MHz ATX oyuncu anakart, Intel Core i7-12700KF 3.60 GHz, 12 çekirdek, 25 MB...
  3. EmirGnss

Bilgisayar bakım tamir

“Merhabalar, Dostlarım, kasa temizliği ve parça takılması gereken durumlar oluyor. Eve hizmet veren güvenilir bir bilgisayar tamircisi var mı? Bildiğiniz güvenilir bir yer varsa önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.”
  4. EmirGnss

Kasa uyumu fan uyumu sorunsalı

Merhabalar, Dostlar, dikey ekran kartı aldım fakat uyumsuz olduğu için yeni bir kasaya geçeceğim. Ancak şöyle bir durum var: Aklımda Lian Li O11 Vision Compact kasa modeli var. Bu kasaya 120'lik fan, LCD wireless, Asus ROG Ryujin 360 ve dikey ekran kartı takılır mı? Bu kasa hakkında güncel...
  5. EmirGnss

Dikey ekran kartı sorunu

Merhabalar, Dostlarım, kısa süre önce Amazon’dan görselde gördüğünüz gibi dikey ekran kartı yükseltici aldım. Fakat bilgisayar tamircim, bu parçanın kasaya uymadığını söylüyor. Kasa modelim BitFenix MH100. Bu tür dikey ekran kartını deneyen oldu mu? Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden...
  6. EmirGnss

Bilgisayar tamir ws bakım

Merhabalar, Dostlar merhaba. Dışarıya çok güvenmediğim için, bilgisayarımın gözümün önünde, yerinde yapılmasını istiyorum. Bu nedenle evde hizmet veren güvenilir bir bilgisayar bakım/tamircisi arıyorum. Bildiğiniz ve önerebileceğiniz biri varsa çok sevinirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür...
  7. EmirGnss

//////BİLGİSİYAR PARÇALARI TEKNİK SORUNLAR ////////

Merhabalar, dostlarım. Bilgisayar parçalarını takıp öğrenmeye çok isteğim var. YouTube’dan bakıyorum, ama genelde kendim uyguladığım zaman hafızamda kalıyor. Uygulayarak öğrenmeyi tercih ediyorum; yine de önerebileceğiniz siteler, “bilgisayar parçaları nasıl takılır?”, “bakımı nasıl yapılır?”...
  8. EmirGnss

NZXT INTERNAL HUB 3.NESİL

Merhabalar, Lian Li marka fanlardan 3 adet ve bir de Strimer alacağım, ancak anakart üzerindeki portlar yetersiz kaldı. Bu tarz ürünler için önerebileceğiniz bir hub var mı? Ayrıca, aradığım ürün hiçbir yerde stokta yok gibi görünüyor. Stokta olan bir ürün linki paylaşabilir misiniz? Yardımcı...
  9. EmirGnss

LİAN Lİ KASA FAN LCD SORUNU VE NZXT İNTERNAL USB HUB

Dostlarım merhaba bugün bilgisayarcı usta eve gelip kasamın fanlarını ve sıvı soğutmamı değişti egzoz tarafına takılan lian li lcd fanın anakartta port eksikliğinden dolayı bu hubu önerdi sizce başka çözümü varmıdır yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden
  10. EmirGnss

EXCALİBUR 300 HZ MONİTÖR DP 1 SORUNU

Merhabalar Excalibur E27FVC-E 27'' 300 HZ 1 MS 400 NIT Fast VA Curved HDR10 Oyuncu Monitörü aldım fakat DP1 yazıyor ekranımı açarken bu sorunu bilen varmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Geri