Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Elektrikler ani gidip gelmesinde pc açılışında siyah ekranda kalıyor?

Elektrikler ani gidip gelmesinden dolayı pc siyah ekranda kalıyor Güvenli modda açılınça pc acılıyor ama normal açılmıyor bu sorundan nasıl çıkabilirim lütfen yardım format atmadan windows kurtarmayı nasıl yapabilirim
  2. R

pc yi yeni aldım ve win ve driverları kurdum bu sistemi hangi testler yapılacak?

merhaba arkadaşlar win 10 kurup ekran kartı driverini kurdum ve ramleri 3200 mhz aldım simdi sistemi neyle test etmem gerekli ve oyundayken sıcalıkları ve kullanımları gösterecek program var mı sistem özellikleri 5600x işlemçi asus rog strix 2060 super msi mpg b550 gaming plus anakart crucial...
  3. R

yeni pc aldim ve windowsu kurdum ne yapmam lazim?

evet arkadaslar pc ye anakart biosu guncelleyip windowsu kurmayi basarabildim ama ram hizim 3200 mhz olmasi yerine 2400 mhz de calisiyor bunu ve hangi driverlari kurmam gereklidir lutfen yardim sirasiyla neler yapilmalidir
  4. R

win 10 yuklerken ssd ayirmada sorun ?

lutfen yardim ssd alani ayrilirken 500gb ssd 120000mb kalan mb seklinde sadece windowsu yukledim alan gozukuyor sonraki alan gozukmuyor lutfen yardim bunun ayarini nasil yaparim
  5. R

pc aldım win10 nasıl kurulur?

merhaba arkadaşlar yeni pc topladım ilk pc ci bios atmadan win10 kurmaya çalıştı donup kaldı cünkü bios güncel degildi yapmadan aldım geldim donuyor diye sonra ben kendi cabamla bios kurmayı başardım bios attıktan sonra pccinin attıgı windows yarım yamalak yuklenip acildı ve bazı sorunları var...
  6. R

otamatik onarima hazirlaniyor lütfen yardım ?

arkadaslar bu otamatik onarima hazirlaniyor ne demek lutfen yardim pc sifir ve sunlar olduydu anakart b550 msi gaming plus 5600x islemci simdi arkadaslar ben sistemi mi islemci anakart fan taktim kasaya kablo baglantilarini yaptirmak icin bilgisayarciya goturdum hemde windows yuklemek icin ilk...
Geri