Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Bilgisayar Arada Geç Açılıyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, Kasayı arada açtığımda o açılırken kasada çıkan ses biraz geç çıkıyor ve ondan sonra açılıyor bazen hiç olmuyor bunun sebebi ne olabilir ?
  2. Ertug Karakas

YARDIM Ekran Siyahlaşıyor Geri Geliyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Bugün başladı olay ekran siyahlaşıyor geri geliyor sonra ama sebebini anlamıyorum ekran tamamen kapanmıyor power ısıgı yanıyo ekran kararıyo 1 sn sonra geri geliyor. Neyden dolayı olmus olabilir
  3. Ertug Karakas

Arkadaşlar Laptopda Sorun Yaşıyorum Lütfen Yardım Edin

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Laptop açılırken birden kapanıyor, lenovo yazısında kapanıyor birden. Bios açılıyor sorun neyden kaynaklı bilmiyorum. Bilgisayara windows sıfırlama yapıcaktım ondan sonra böyle oldu lütfen yardım edin.
  4. Ertug Karakas

Windows güncellemelerini yapmalı mıyım ?

Arkadaşlar selam yeni sistem aldım windows güncellemesi görünüyor ve otomatik yapıyor bunu kapatmalı mıyım. Yoksa her çıkana güncellemeli miyim
  5. Ertug Karakas

Internetimde İndirme Yaparken Başka Bir Şey Yapamıyorum

Arkadaşlar selamlar İnternetim Sistemime kablo ile bağlı wifi ile bağlı değil, ama bir dosya oyun vb indirirken telefondan falan veya başka bir şeyden işlem yapamıyorum internet çok yavaşlıyor sanki bütün internet o indirilen şeye odaklanıyor youtube a bile giremiyorum. İndirmeyi durdurduğum...
Geri