Arama sonuçları: *

1. F

Reboot and select proper hatası

Dostlar burada gördüğünüz hatayı alıyorum. Bilgisayarımda HDD vardı ama kullanmadığım için söktüm. Windows adata isimli M2 SSD ye kurulu. Boot ayarlarımı böyle yaptım ama her seferinde bu hatayı alıyorum ne yapabilirim
  2. F

Yayın yaparken yaşadığım donma sorunu

Merhaba arkadaşlar. İyisinizdir umarım. Benim bir sorunum var ve çözemedim sizden yardım almak adına buradayım. Twitch yayını yaparken oynadığım oyunda bir donma olmamasına rağmen yayında donma oluyor. Aynı zamanda OBS ye göz attığımda 60 fps ye kitlediğim yerin 47 lere hatta 43 lere kadar...
  3. F

Freesync yüzünden görüntü gidip geliyor

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Benim temelde bir sorunum var. Monitörüm gamepower intense x20 1ms 165 hz ve freesync destekliyor. Ama freesync açtıktan sonra görüntü gidip geliyor bazen çok seri oluyor ve uzun süre gelmeyebiliyor. Dp kablosu kullanıyorum. Sistemim...
  4. F

Görüntü gidiyor

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Benim bir sistemim var size öncelikle özellikleri yazayım. Asus rog b450f anakart Msi gaming x 5500xt 8gb 2x8 16gb ram Ryzen 5 3600x Arkadaşlar kasayı ilk aldığımda arkadaşta deneme fırsatı buldum monitörüm yok diye orada yaklaşik 1 saat oynadık ve...
Geri