Arama sonuçları: *

1. S

8 pin cpu girişine 4 pin takmak

Ben daha küçükken bilgisayardan hiç anlamadığım zamanlar tanıdık bir abiye sistem toplatmıştık. O zamana göre iyi bir sistemdi fakat artık eskidi. sonradan farkettim ki senelerce 4pin takılı olarak kullanmışım. Son iki senedir falan oyun oynarken birden donuyor ve reset atmadan da düzelmiyor...
  2. S

Format atarken siyah ekranda kalıyor

Kardeşimin Dizüstü bilgisayarına format atıcam. Fakat usb belleği seçtikten sonra loading windows bölümü yüklendikten sonra siyah ekranda kalıyor çözümünü bilen varmı. bazı yerlerde ramlari çıkarıp yerlerini değiştirin demişlerdi fakat işe yaramadı .
  3. S

Oyun oynarken bilgisayar kitleniyor reset atmadan düzelmiyor

Oyun oynarken bilgisayar kitleniyor. Reset atmadan da hiçbir şekilde bir şey yapamıyorum. Oynadığım oyunlarda çok üst düzey oyunlarda değil. Isı değerleri de olması gerektiği gibi. Bunun nedeni nedir? Arkadaşlar 2 senedir hep böyle. Kime götürdüysem bulamadı.
  4. S

Monitöre görüntü gelmiyor

Bilgisayarı temizlemek ve termal macunu yenilemek için sökmüştüm. Temizleyip her şeyi geri aynı şekilde yerine taktığımda eminim. Daha sonra'da kontrol ettim. fakat düğmeye bastığımda Gigabyte yazısı geliyor sonra fanlar daha hızlı çalışmaya başlıyor ve o sırada sinyal yok diyor. RAM'i farklı...
Geri