Arama sonuçları: *

1. D

Arkadaşlar bilgisayarda hangi driverların güncellemelerini yapmam gerek

Merhaba oyunda maks performans için güncel sürücülere sahip olmak istiyorum bildiğim kadarıyla ekran kartı için yapmalıyız, Windows için yapmalıyız, ama anakart kısmında neyi yapmamız gerekir tam bilmiyorum chipset ve bios güncellemek yeterli sanırım siz neleri güncelliyorsunuz
  2. D

Dosyayı veya oyunu pcden silmeye rağmen depolamada bazı kalıntılar kalması

Arkadaşlar bugün internetten bir oyun indirmeye çalıştım ama oyunu kuramadım sildim, ama sonra o oyunun dosyaların bazılarının depolamanın içinde kaldığını gördüm böyle 3-5 kblik dosyalar var birçoğu ayrı ayrı yerde olduğu için silmeye çalışmadım, silinen oyunların bazı kalıntılarının kalması...
  3. D

Sahibindende güvenilir bilgisayarcılar bilen

Arkadaşlar param güvende ile hazır kasa almak istiyorum ama bazıları kabul etmiyor, bilinen ve tanınan mağaza sahipleri bilen var mı yada daha önce kargoyla sahibindenden bir şey almış biri
  4. D

Rtx 3050 8 gb rtx 2060 6 gb

Arkadaşlar bütçeme göre 2060 yada 3050 almak istiyorum 2060 daha iyi ama vrami 6 olduğu için vram konusunda endişeliyim siz ne dersiniz ( ikinci el hazır sistem için soruyorum henüz bilgisayarım yok)
  5. D

Masaüstü bilgisayar için elektrik gitme muhabbeti

Arkadaşlar bu olayla ilgili çok video görüyorum bahsettikleri elektriğin geri gelmesi durumu için mi yoksa bildiğin bilgisayar açıkken elektrik giderse mi bir şey oluyor
Geri