Arama sonuçları: *

1. c4brky

Çözüldü✓ Yeni sistem sürekli mavi ekran

Arkadaşlar sistemimin bir kaç parçasını değiştirdim ve kasayı topladım. Her işlevi sorunsuz gerçekleştirdim sistem çalışıyor. Fakat windows kurmaya sıra geldiğimde eski ssd mi kullandım sonra sürekli mavi ekran yemeye başladım ssd samsung 990 pro 1tb içerisinde zaten win11 yüklüydü ama mecbur...
  2. c4brky

Çözüldü✓ Monster Abra A5 V17.2 Bios Güncelleme

Eski Bios dosyalarında afu dosyası verilirdi ve bunun sayesinde cihazın güncellemesini exe olarak normal işlemle başlatabilirdik artık bu dosyalar değişmiş durumda. Yani daha önce pek bios güncellemeyle de uğraşmadığım için sormak istiyorum. Hangi dosyayı çalıştırmam gerekli?
  3. c4brky

Çözüldü✓ Yardım gerekli! 200+ FPS Anlık drop ve lag sorunu, nedeni bilinmiyor.

Sistemim Monster Abra A5 v17.2 laptop modeli ve bir süre önce +8gb ram takviyeyle 16gb yaptım. Cihazda i5 11400h ve RTX 3050ti var. Her ne oluyor bilmiyorum ama mesela Valorant üstünden örnek vereyim anlık drop yiyorum ve bu sürekli oluyor. Hareket ederken ekran saniyelik takılmalar yaşıyor...
  4. c4brky

Çözüldü✓ Ekran kartının sürücüsüyle ilgili yaşadığım sorun.

Bu konuyu detaylı şekilde diğer açtığım konuda anlattım. Yardımı dokunacak bir kişi çıkar ise sevinirim. Bu da bahsettiğim konunun linki. https://donanimarsivi.com/forum/konu/intel-hd-graphics-500-de-yasadigim-sueruecue-sorunu.51967/
Geri