Arama sonuçları: *

1. Mâthes

USB disk erişim engellendi hatası?

Öncelikle hepinize merhaba. Daha önceden Memtest için kullandığım USB belleğimi biçimlendirip normal bir USB olarak kullanmak istiyorum. Bu amaçla disk yönetimi üzerinden USB yi formatladım ardından yeni basit birim oluştur deyip ileri ileri diyorum ardından birim oluşturma bitiyor ve erişim...
  2. Mâthes

Mavi ekran yedim, sebebi ne olabilir ?

Bugün mavi ekran yedim sebebi ne olabilir? Minidump dosyaları: https://drive.google.com/file/d/1G9dFKWS9-D-DJPbaSzyB0b85s5ivldnc/view?usp=sharing @FightForHonor
  3. Mâthes

Valorant FPS drop sorunu?

Öncelikle hepinize merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında Valorant oyununda FPS düşmesi oluyor ve oynanmayacak seviyede bunun sebebi ve çözümü nedir? Sistem özelikleri: GTX 750. i5 4590. 8 GB RAM
  4. Mâthes

0x00000151212804F8 Kodlu uygulama hatası?

Bilgisayarımı açtığımda bu hata ile karşılaştım sonrasında bilgisayar kendini yeniden başlattı ve bilgisayar açıldı bunun sebebi nedir? Hata kodu:0x00000151212804F8
  5. Mâthes

Mavi ekran yedim, sebebi ne olabilir ?

Bugün mavi ekran yedim sebebi ne olabilir? Minidump dosyaları: https://drive.google.com/file/d/1xUhkCwhNqbVqprY1oS6U9_KdzWLuoSet/view?usp=sharing
  6. Mâthes

Bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum?

Bu gün Cheat Engine indirdim. İndirirken hiçbir şeyi okumadan hep devama bastım yanında Opera Razer Corax VS şeyler indirdi. Bu olaylardan sonra Forza Horizon oynuyorum oyun bir anda donup kapanıyor The Forest arada bir drop yiyorum. Bunun sebebi virüs olabilirmi? Sistem: R5 3600X RTX 2060S MSİ...
  7. Mâthes

Çözüldü✓ Bilgisayarın yavaş açılması?

Öncelikle herkese merhaba Bilgisayarımın çok yavaş açıldığını fark ettim Tam olarak kasanın tuşuna bastıktan sonra şifre ekranı 42 saniyede geldi bunun sebebi nedir Bilgisayar özelikleri: Msi mpg b550 gaming plus Rtx 2060s R5 3600x Samsung 970 evo plus 500gb (144gb ı boş) Ssd nin hız ve sağlık...
  8. Mâthes

cfosspeed service nedir?

bilgisayarım kendi kendine böyle bir program indirmiş bu program nedir sürekli işlemciyi ve interneti kulanıyor zararlı bir yazılımmıdır?
  9. Mâthes

bilgisayarım valorantta saniyelik olarak donuyor bağzen

bilgisayarım saniyelik olarak bazen valorantta donuyor nedeni nedir pc özelikleri: rtx 2060super r5 3600x oc anakart msi mpg b550 ram 8.2 3200mhz
  10. Mâthes

tek oyun diskte 2 yer kaplıyor

microsoft storedan forza horizon indiriyordum bu oyun 76gb ben bu oyunu indirirken pc de başka hiçbirşey yüklü değildi ve 70 gb alan doluydu onuda forza dolduruyordu sonra yanlışlıka iptal ettim tekrar başlatığımkda 140gb alan doluydu yani bilgisayrımda forza 2katı yer kaplıyordu bu sorunu nasıl...
  11. Mâthes

Bilgisayarım iyi ama oyunlarda fps düşmesi yaşıyorum

bilgisayarımın özelikleri iyi ama oyunlarda fps düşüşü yaşıyorum eskiden yaşamıyordum 1 2 ay önce başladı yardım edebilecek varsa çok sevinirim Bilgisayarımın Özelikleri: gtx1050 i5.7.nesil 16 gb ram
  12. Mâthes

Bilgisayarım iyi ama oyunlarda problem yaşıyorum yardım edebilecek varmı?

oyunlarda ara ara fps düşüşleri ve kasma yaşıyorum yardım edebilecek varsa sevinirim Sistem özelikleri:gtx1050 ekran kartı 16gb ram i5 7.nesil işlemci
Top Bottom