Arama sonuçları: *

1. T

Argb kontrolcü sata power pini yandı

Arkadaşlar kasanın içerisindeki fanların renkleri için argb kontrolcü kullanıyordum. Kontrolcüsü takılan sata kablosunun 4 pininden 1 i resmen renk değiştirdi kahverengi oldu böyle çalışıyordu 2 gün önce ama az önce ışıklar yanmayı bıraktı ne yapacağım
  2. T

Yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim

Arkadaşlar bakın ben anlam veremiyorum. Sıvı soğutmanın pompası anakart üzerinde aıo pump portuna bağlı fanları ise cpu fan portuna bağlı bunlar gayet çalışıyor bios üzerinden hızlarını arttırıp azaltabiliyorum. Kasanın içerisinde sıvı soğutma haricinde 7 adet fan var ve bu fanların hepsi...
  3. T

Kasa Fanlarını kontrol edemiyorum

Arkadaşlar kasamda dahili olarak 7 adet fan var. Buna ekstra olarak 360mm sıvı soğutmanın 3 tane fanı var. Sorun şu ki kasada bu kadar fan olması ister istetmez ses yapıyor. Sıvı soğutmanın fanlarının hızını istediğim gibi arttırıp azaltabiliyorum ama maalesef kasa fanlarını kontrol edemiyorum...
  4. T

Çözüldü✓ Wolfteam menüde takılıyor

Arkadaşlar çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Başlıkta da belirttiğim gibi Wolfteam oyuna girerken ve girdikten sonra takılmalar yaşıyorum ama bu sadece Wolfteam da oluyor. Oynamayı seviyorum laptop ta oynarken hiçbir sıkıntı olmuyor ama masaüstüne geçince bu durumla karşı karşıyayım...
Geri