Arama sonuçları: *

1. Tarık Baskan

Bilgisayar uykudayken kendi kendine açılıyor

Ben bilgisayara hiç ellememe rağmen açılıyor.Uykudayken oluyor sizce sebebi nedir?
  2. Tarık Baskan

Oyun kolunun kontrolleri ters

X tuşuna bastığım zaman yuvarlak çalışıyor üçgene bastığımda kare analoğu yukarı itince aşağı aşağı itince yukarı gidiyor bunu nasıl çözerim? Üstelik bazı oyunlarda görmüyor kolu. DS4Windows üzerinden yapmaya çalıştım ancak kol gözükmüyor orada bayağı araştırdım bir şey bulamadım. Kol Logitech...
  3. Tarık Baskan

CPU kullanımı neden bu kadar az

God of War oyununda gpu kullanımı %100 deyken cpu kullanımı çok düşük.Oyundan mı kaynaklı yoksa cpu'da mı sıkıntı var çözemedim yardımcı olabilir misiniz?İşlemcim ryzen 5 1600
  4. Tarık Baskan

Bilgisayarım aniden kapanıyor

Merhabalar arkadaşlar.Bilgisayarımda bu aralar aniden kapanma gibi sorunlar meydana geliyor.Oyun oynarken, internette gezerken bilgisayar aniden kapanıyor.Benim düşüncem güç kaynağından dolayı.Birkaç defa bilgisayarı kullanırken elektrikler gitmişti ve ondan sonra bunun gibi sorunlar olmaya...
  5. Tarık Baskan

PC açiliyor goruntu gelmiyor yardim edin

Bilgisayarın ekran kartını ve anakartın bios unu guncelledim ardından PC yi yeniden başlattiğimda PC nin açilmasına rağmen ekrana görüntü gelmedi yardım edebilir misiniz
  6. Tarık Baskan

Bilgisayar kapalı olduğu halde ışıklar yanıyor.

Bilgisayarı kapatıyorum ancak mouse ve kulaklığın ışıkları yanmaya devam ediyor.Sebebi nedir?
  7. Tarık Baskan

Kasanın hoparlör girişi çalışmıyor

Kasanın ön hoparlör girişi çalışmıyor.Kulaklığı taktığım zaman algılamıyor.Arka tarafa takabiliyorum ona da kulaklık yetişmiyor.Önerileriniz var mı?
  8. Tarık Baskan

GPU kullanımı neden az?

İşlemcim 1600 ekran kartı ise 1660 darboğaz yapması imkansız.GPU kullanımı neden böyle?Belki afterburner de sorun vardır?Çözüm önerebilir misiniz?
Geri