Arama sonuçları: *

1. TyLoo

Labtoba yaklaşınca cızırtı sesi

yeni laptob aldım ve 1-2 gündür böyle wasd nin arkasındaki havalandırmaya kulağmı dayadığımda hafif czırtı veya yazıcı makinesi gibi küçük bir ses alıyorum ssd yazma testi yaparken de bu ses artıyor sizce sorun nedir garantiye götürmeyi düşünüyorum
  2. TyLoo

yardım USB den w10 format atmak için sorularım var

arkadaşlar ben w10 uma format atacağım usb vs ayarladım her şey hazır ama birkaç sorunum var ben bu formatı attıktan sonra pc açılınca ben ethernete vs bağlanabilecek miyim çünkü format atıldı anakart driveri vs daha yok
  3. TyLoo

w10u nereye yükleyeceğime dair seçenek sunacak mı??

biraz saçma gelmiş olabilir ama hemen açıklıyorum ben yeni depolama alanı alacağım ve takacağım w10 kendi ayarlarından bütün dosyaları sil ve w10 tekrar yükleye basacağım işte bu w10 u bana soracak mıdır Xe mi Y e mi diye yoksa önceden yüklü olan depolamaya mı yükleyecektir umarım...
  4. TyLoo

YARDIM bu sorunu nasıl çözebilirim

denetim masası internet ve ağ bağdaştıcı bişi bişi ordan ethernet diyince özelliklere basınca bu çıkıyor yani hiçbir şey ve işlem yapamıyorum bunun sebebi nedir çözüm yolu var mıdır oraya nasıl gireceğim ben 1614105128 +
  5. TyLoo

kendi ssd m ilk oyunlara çok geç giriyor

başlıkta pek anlatamadım ama burdan iza ediyim ilk başlarda ssd m çok güzeldi oyun maplarıne ilk düşenlerden olurdum şimdi ise size csgo üzerinden örnek vereceğim ilk oyun mapine çok çok yavaş giriyor 3 4 dk bekliyorum ama sonraki farklı oyun mapine daha hızlı giriyor ve cs de daha belli diğer...
  6. TyLoo

Laptop hızlandırmak

Lpatobumu hızlandırmak için ne gibi bir önerileriniz vardır
Geri