Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Display port kablom kırıldı yardım

Merhaba monitör ayağını değiştirirken istemeden display port kablomu kırdım tamir ettim ama 75 hz de kaldı 144 veremedi tekrar denediğimde 60 a düştü :( Yeni model almak istiyorum uzun bişey lazım linki ekliyorum link bu kablo iş görürmü pek anlamam bu ara bütçem sınırlı bi darbede kablo vurdu.
  2. enesskooc

Pc Hocası sistem sorunu yardım!

Merhaba yeni aldığım sistemde böyle bir sorun var pc hocasının nv3 ekleyelerek aldım. Amd kart aldığıma pişman etti https://disk.yandex.com.tr/i/6vyzUAFFDm_c_Q
  3. enesskooc

Virüs nasıl temizlenir?

Açıkcası crack adobe kuracağım diye bilgisayara virüs sokmuş olabilirim. bunları bulabilecek bir yazılım varmı? yoksa direk format atacağım. birde format atmak kesin cözümmü?
  4. enesskooc

Bilgisayar açılmıyor.

öğle saatlerinde bilgisayarı uyku moduna almıştım 1 saat sonra açmak istedim açılmadı güç tuşuna bastım tepki yok. Power kablosunu sök tak yaptım açıldı 1-2 saat kullandım kapattım direksiyon setim bağlı şekilde. şimdi tekrar açmayı deniyorum açılmadı sorun şu bu sefer power kablosunu da sök...
  5. enesskooc

Format esnasında donma yardım!

Merhaba leptobuma kardeşim virüs bulaştırmış onları bazı programlarla temizledim ama gene de içim rahat etsin diye format atıyım dedim usb den atacaktım fakat usb ye de virüs bulaşır diye ilk önce Windows un sıfırlama sistemini yapayım dedim oda yaklaşık 4 saattir sürüyor ve %40 da kaldı yapmam...
  6. enesskooc

En iyi format hangisi?

Merhaba leptobuma kardeşim virüs sokmuş temizledim ama format atmak istiyorum usbden atmak istemiyorum ne olur ne olmaz Sıfırlama ayarlarından yeni başlangıç yapsam format atmış gibi olurmu?
  7. enesskooc

Bilgisayar kendi kendine Reset atıyor neden?

Evet beyler sorum başlıktaki gibi hazır bir sistem son 1 Ayda 5-6 defa reset attı önceden tek ram vardı sonra ben onu iki yaptım ama farklı bellek yani aynı ram kodlu ama birisi samsung birisi sk hynix neyse öyle sorunsuz 1 ay kullandım memtest falan yaptım sorun ram de değil. Psu olarak pubg de...
  8. enesskooc

Game Garaj garanti desteği yardım!

Merhaba elimde bulunan sistem game garaj pollux 3 an ama ben bu sistemin anakartı ve ramlerini değiştirdim yakında ekran kartını da değiştiricem ama bu aralar pc kafayı yedi kendi kendine kapanıyor. Firma bu sisteme bakarmı parça değişikliği sebebiyle garanti dışı kalmışmıdır?
  9. enesskooc

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor!

Merhaba game garaj hazır sistem kendi kendine kapanıyor pollux 3 an ram ve anakartı değiştirdim işlemci voltajıda 3.9 ghz psu kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce neden kaynaklanıyordur bu durum yapmam gereken bir işlem varmı?
  10. enesskooc

RAM YETMEZLİĞİ !

Merhaba iki adet görsel paylaştım birisi Gta V Online diğeri Solo session dediğimiz tek oyunculu modda alınmış görsel İşlemci Ryzen 5 1600 AF 8GB Ram ekran kartı gtx 1660 Sizce değerlerde bir sıkıntı varmı ram yetmiyor herhalde anlayan arkadaşlar yardımcı olurmu online modda neden ekran kartı...
Geri