Arama sonuçları: *

1. Blancon

Bilgisayarda 2 dakikalık aşırı kasmalar oluyor.

Oyunu açıyorum, oyun 10 dakika boyunca güzel gidiyor. Sıkıntı yok, sonra iki dakika boyunca kasmaya başlıyor ama aniden giriyor. Sonra kasma birden duruyor. Beş dakika rahat oluyor. Sonra iki dakika tekrar kasma. Bu sonsuza denk devam ediyor ve her oyunda oluyor.
  2. Blancon

Pc için driverları en kolay nasıl kurarım?

Driverlardan kastım vcruntime ++ vesayire vesayire, en kolay nasıl kurarım?
  3. Blancon

0xc000007b Hatası Fifa 16, yardım edin lütfen.

Bu hatayı alıyorum, lütfen yardım edin, çözemiyorum çözemiyorummmm.
  4. Blancon

Oyunu oynarken bir anda oyuna bir kasma girdi ve bilgisayar çok kasmaya başladı

bilgisayarda hiç kasma olmuyordu, oyun oynarken bir anda aşırı derecede düştü fps oyunu kaydetmeyi başarıp çıktım pcyi 20 kere kapatıp açtım düzelmedi, bilgisayar aşırı yavaşladı yardım edin.
  5. Blancon

USB Porta tam girmiyor

Usbyi takıyorum dokunsam bile çıkıyor. Lütfen bir çözüm (LAPTOP.)
  6. Blancon

Bilgisayarımda windows güvenliği uyarısı veriyor. Lütfen yardım edin.

kaldır dememe rağmen aynı şey yaşanıyor. 1642533533 1642533730 Hallettim arkadaşlar. ||bakan herkese thank||
  7. Blancon

Bilgisayarım Flash Belleği algılamıyor ne yapmalıyım?

Algılamıyor derken algılıyor ama içine giremiyorum.
  8. Blancon

Cs:Go oynarken laptop acayip ısınıyor ve kapanıyor

10 dk oynatıyor sonra kapanıyor çözüm verebilir misiniz?
  9. Blancon

monitöre görüntü gelmiyor

laptopum bozuldu için pcnin mönitörünğ laptopa bağladım rahat rahat oynuyordum pes 13 oynarken monitör kapandı laptopu Bi şekilde kapadım sonra vgayı pcye tekrar bağladım şimdi monitör açılmıyor pc açılıyor bu arada monitör full Bi kablosu bağlıydı Bi kablosuda vga ztn
  10. Blancon

Laptop ekranı açılmama sorunu

tozlu sayfalara kapanmış 2 yılın ardından laptopumu çıkarmaya karar verdim çıkardımda laptopu açttım ilk baş açılmadı şarja taktım ekran geldi ama gelmek sayılırsa hatırladım 2 yıl önce misafir çocuğunun laptonun üstüne oturması sonucu pldu sizce ne kadara yapılır
  11. Blancon

Windows gezgin yanıt vermiyor

hatayı veriyor ve alt menü başalt menüsü masaüstü çalışmıyor
  12. Blancon

Bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor

arçelik monitör Not : bilgisayarın içini temizledikten sonra oldu
  13. Blancon

Nvidia geforce now hata veriyor acil yardım

öncelikle şunu söyliyim bilgisayarımın tüm parçaları intel bunla alakalı olabilirmi? birde sistemim çok düşük minecraft 30 - 40 fps alıyor hani sistem gerektirmiyordu diyorum...
  14. Blancon

Mafia I ekranda siyah bir şey büyüyor

Lütfen çözüm önerin
Top Bottom