Arama sonuçları: *

1. Jackk_Sparrow

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası-Minidump

Bilgisayarı açtım lole tıkladım bi anda mavi ekran yedim. Bakabilir misiniz bi sebebi neymiş. https://drive.google.com/file/d/1k6p2FFOGRCFndUV2RveFWmWBXZA4g0Fc/view?usp=sharing 1695372902 Kimse mi yok yav
  2. Jackk_Sparrow

Mavi Ekran Minidump dosyama bakar mısınız?

Gece gece mavi ekran mı olur.. https://drive.google.com/file/d/1NLB4EWNNISh65h02dDkAgNO9_d6yV-39/view?usp=sharing
  3. Jackk_Sparrow

Masaüstünde Bilinmeyen Bir Sürü Dosya

Bilgisayar 50 kat yavaş şu an. Kardeşim youtube'dan bakarak minecraft ile alakalı bazı dosyaları değiştiriyormuş sonra masaüstündeki her şey yok oldu. Sağ tıklanmıyordu falan ben de araştırdım sistem geri yükleme yaptım her şey geldi fakat pc çok yavaş ve resimdeki gibi oldu masaüstü. Şu an ne...
  4. Jackk_Sparrow

Bios SSD görmüyor Pc Açılmıyor

Arkadaşlar konu açmıştım fakat artık anasayfada gözükmüyor ve sorunumu çözebilen olmadı. Yükseltme sınırına ulaştım :) Pc açıldığında Reboot and select prober boot device yazıyor. Biosta ssdm gözükmüyor. şu sorunu halledelim minidump dosyalarımı da paylaşırım. Gta 5 dosya doğrularken mavi ekran...
  5. Jackk_Sparrow

Mavi Ekran Yedim Pc Açılmıyor!

Gta 5 dosya doğrularken hafif kasmalar oluyordu ki bu normal bir şey. Ama birden pc aniden dondu ve 30 saniye sonra mavi erkan yedim. Bilmemne Proccess Died falan yazıyodu. Pc yi açtığımda/açıldığında siyah ekran üzerinde beyaz yazı ile Reboot and select Proper Boot Device yazıyor. İnternette...
  6. Jackk_Sparrow

Valorant ve Lol güncellenirken Pc acayip kasıyor

Sistem Gamingx 1660s R5 1600af Xpg sx8100 512gb Wd blue 1tb hdd Neo forza 2x8 3200mhz ram Sistemi yazmama çok gerek yok sorun yazılımsal gibi ama yine de yazayım. Valorant ssd de lol hdd de sanırım. Sadece bu riotun oyunları güncellenirken oluyor başka hiçbir sıkıntı yok sistemde. Oyun...
  7. Jackk_Sparrow

Çözüldü✓ Ses Denetim Masası / Kayıt Kısmı Çalışmıyor

Bu nedir arkadaş çıldırıcam. Ses ayarlarından Ses denetim masasına giriyorum Kayıttan yürüt efektler falan hepsi normal ama yukarıda 2. sıradaki Kayıt yani mikrofon kısmına tıklıyorum sekme Allaha emanet kitleniyor basılmıyor hiçbir şeye alttan sağ tık kapatıyorum sonra. Restart attım yine aynı...
  8. Jackk_Sparrow

Yayın Sırasında 2 kez Mavi Ekran

Yayın açtım biraz süre geçti max 30dk dır ya da daha az , sonra mavi ekran yedim. Bir daha açtım yine aynı süre sonunda mavi ekran yedim minidump paylaşıyorum. Bu sorunu acil çözmem lazım. İlk yayında lolde şampiyon seçimindeydim 2. de sadece menüde bekliyordum...
  9. Jackk_Sparrow

Dragon Center Doğru Sürümü İndiremiyorum

Arkadaşlar dragon centeri önceden indirmiştim ilk indirdiğimde ekran kartının yanı sıra diğer bileşenleri de ekleyebilir gibiydim ama sonradan değişti sadece ekran kartının rgb sini ayarlayabiliyorum ramim mystic lighta uygun ama kontrol edemiyorum mystic light üzerinden. Dragon Centerı...
  10. Jackk_Sparrow

Çözüldü✓ Mavi Ekran Dosyalarıma Bakar mısınız?

Arkadaşlar geçen ay mıydı neydi kardeşim oynarken mavi ekran yemişti pc 2 kere. 1 hafta arayla sanırım. Pc sıkıntısız kullanıyorum o zamanlar şüphelenmiştim ama olmamıştı bidaha. Bugün Discordda takılıyordum mavi ekran yedim. "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" .. Sizce sebep ne...
  11. Jackk_Sparrow

Bilgisayarım Çöktü

Ryzen 5 1600af Rx 580 4gb 8gb ram B450m s2h Geçenlerde toplam 3 kere mavi ekran verdi hepsi de kardeşim oynarken oldu. Klasik windows hataları ile nadiren karşılaşıyordum ses hoparlör simgesine basınca açılmaması ya da internet simgesine basınca da açılmaması gibi sorunlar ama bu sefer pc...
Geri