Arama sonuçları: *

1. cemilalkis

Bilgisayar Fanım dönmüyor

İşlemci macunun değiştirdim, acaba ondan dolayı mı dönmüyor yoksa işlemci ısınmadan dönmüyor mu? Bütün fanlar dönüyor sadece işlemci fanı dönmüyor Sorun ne olabilir?
  2. cemilalkis

Format Atarken yaşanan hata

S.a öncelikle , Format atarken boot ekranında usbyi 1.sıraya almama rağmen pcyi açınca format olarak açmıyor eski bir asus pc windows 8,windows 10 yüklemeye çalışıyorum
  3. cemilalkis

Csgo daki fps sorunu

İmzamdaki sistemi kullanıyorum(ssd samsung 870 evo değişildi) csgoda 1650 ile aynı performansı alıyorum sanki,yüksek ayarlarda 150fps falan oluyor,sizce sebep nedir? Driverlar güncel. 1616664891 Benim sistemimin bundan iyi olduğunu düşünüyorum
  4. cemilalkis

CS:GO Pazarı Böyle bir hata veriyor

Pazar şu neden(ler)den dolayı kullanılamaz: 7 gün ila bir yıl kadar eski ve herhangi bir ters ibraz ve ödeme ihtilafı içermeyen geçerli bir Steam alımı yapmış olmanız gerekmektedir 1tllik oyun aldım ama açılmadı,bu nasıl açılır hesapta 39 tl kaldı
  5. cemilalkis

Bu sistemde bu fps normal mi?

Beyler sisteme yeni format attım, imzadaki sistemi kullanıyorum.SSD samsung evo 870le değiştim r5 1600af ,1660 super csgo'da 150fpse kadar düşüyor normal mi? 1614197390 Driverlar güncel.
  6. cemilalkis

Diskte Bulunan Bölüm Sayısı Sınıra Ulaştı Hatası

Yeni ssd aldım windows yükledim alan ayırırken 116 gblık boş yerimi kullanmak istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum yok mu çözümü
  7. cemilalkis

Alan Yerleştirince Şöyle bir hata alıyorum

Alan oluştururken böyle bir hata alıyorum yer varken
  8. cemilalkis

500GBlık SSD'de neden 350gb lık yer var

Format Atarken Ayırdım,biçimlendirdim falan Neden böyle oldu 500gblık samsung evo 870 kullanıyorum(yeni aldım)
  9. cemilalkis

Bu Site Güvenilir mi?

https://www.bunadeger.com/Urun/windows-10-pro-lisans-key-2021-hizli-teslim/4568638
  10. cemilalkis

Bu updateler nasıl yapılır?

Gençler yeni ssd aldım,format atınca şu 3ü bulunmadı Bunları nasıl yüklüyeceğim?
  11. cemilalkis

1 Gün Arayla 2 Kere Format Pcye zarar verir mi?

1 Gün Arayla 2 Kere Format Pcye zarar verir mi?
  12. cemilalkis

Format Atarken Çıkan Sıkıntı

Beyler, usbmi biçimlendirirken fat32yi mi seçicem ntfsyi mi?, çünkü rufustan ntfsyi seçiyoruz, kafama takıldı
  13. cemilalkis

Format Nasıl Atılır?

Beyler en detaylı, en güvenilir şekilde format atmayı öğrenebileceğim bir yt videosu var mı? Cevaplarsanız sevinirim. 1613664939 Shiftdelete demeyin bir yerde birşeyi mi unutuyormuş ne
  14. cemilalkis

Ssd Sıfırlamak İçin Format Atmak

Beyler ssdmi sıfırlamak istiyorum fakat bir türlü beceremedim. Direk pcye format atsam ssd sıfırlanır dimi?
  15. cemilalkis

Boş Port Yok Sorunu Turktelekom

Turktelekom taahütüm doldu,tam çıkıcaktım türknet başvurusunu yollarken boş port yok hatası almaya başladım. Bu hata ne zamana kadar çözülür.
  16. cemilalkis

GT 730 İ7 4790 LI PC CSGO KALDIRIR MI?

8GB Ram var ,csgoyu 60fps ile oynar mı?
  17. cemilalkis

Rgbli Kasa Kumandası Kayboldu

Rgbli kasa, kumandasını kaybettim , ışığı nasıl kapatabilirim , gamegaraj aquarius 5an sistemi
  18. cemilalkis

İnternete Biri Bağlanınca yavaşlama sorunu

İnternete biri bağlanınca internet aşırı yavaşlıyor,bunun önüne nasıl geçerim?
  19. cemilalkis

İnternet Yavaşlama Sorunu

Arkadaşlar TTNet kullanıyorum, normalde 6-7 mpbs alırken,pingimde iyiydi yani (en azından oyun oynayabiliyordum) bu aralar pingim her zaman oluyor,oyun oynayamıyorum bile Hergün arıyorum,arıza kaydı açıyorlar,48 saat içinde geri dönüş yapıyorlar fakat internet hala yavaş,bunun bir çözümü yok...
  20. cemilalkis

Bilgisayardan mobil veriye bağlanamama sorunu

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Biostar'ın B450 anakartına sahibim fakat anakartta mobil veri desteği bulunmuyor. Sağolsun TTNET interneti sıkıntı yaratınca araştırma isteği duydum. Bunu çözebilme gibi bir ihtimalim var mı?
Geri