Arama sonuçları: *

1. MrCodeX

Sistem ne kadar eder?

Elimde fazladan ram, işlemci, anakart, kasa vs var yeni ekran kartı da alırsam bunlardan sistem yapıp satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder? xfx speedster merch 319 amd rx 6800 black 16gb r5 7500f stok (kendime uygun bir sıvı soğutma bulursam belki thermalright phantom spirit ekleyebilirim)...
  2. MrCodeX

Mikrofon Seviyesi Otomatik Düşüyor

Çok saçma bir olay çözmedim de yardımcı olacak var mı? discord, zoom gibi uygulamarda sorun yok ama web üzerinden yada herhangi bir iletişim uygulaması kullanırken mic seviyesi düşüyor ve sesim azalıyor. Kulaklık razer blackshark v2 pro 2023 synapse kapatınca sorun olmuyor gibi ama eq...
  3. MrCodeX

Çözüldü✓ Bilgisayar Oyun oynarken Hata vermeden oyunu kapatıyor

İyi akşamlar arkadaşlar daha dün bilgisayarda bir şey yoktu bugün oyun oynarken 10-15dk sonra oyun kapanıyor. Ryzen 5 5600 max 73 derece rx 6800 max 65 derece adata 16gb 2x8 3000mhz fsp 600watt Dün hiçbirşey yoktu Şimdi biraz oyun gireyim dedim pubg ve rdr 2 denedim iksindede oyun atıyor...
  4. MrCodeX

PC Ani̇den Kapanıyor!

İyi günler arkadaşlar son bir aydır bilgisayarım kendi kendine kapanıyor. Boşta, Oyunda her şekilde oluyor. Önceden sürekli olmuyordu ama dün ve bugün yine yaptı ve güç kablosunu çıkartıp geri takmadan geri çalışmıyor . Acaba neyden yapıyor olabilir Bir yeni ram ve m2 ssd aldım r5 5600 rx 6600...
  5. MrCodeX

Windows 10-11 Format Fat32 hatası

Arkadaşlar PC format atacaktım diski sıfırladım sildim içindekileri devam ettiğim zaman. Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı. EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın diye hata verdi nasıl düzeltebiliriz başka bir PC yok...
  6. MrCodeX

Çözüldü✓ Rx6700 Driver Kurunca Görüntü Gelmiyor Acil Yardım!

İyi akşamlar herkese arkadaşlar pc hocası 6700'lü sistemi aldım. Ekran kartı takılı değildi onu takıp format attım. Driver kurdum görüntü gitti (şimdilik sadece TV ekranında deneyebiliyorum hdmi ile). Tekrar format attım driver kurmadan TeamViewer kurdum laptop aracılığı ile bağlandım. Sonra...
Geri