Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Bilgisayar oyun oynarken kendi kendine reset atıyor sebebi nedir çözümü nedir?

Eskiden kendi kendine kapanıyor gibi bir şey oluyordu monitörde görüntü gidiyordu ama klavye ışıkları falan yanıyordu pcnin düğmesinden kapatıp açmadan düzelmiyordu. Şimdi ise mesela fc 24 oynuyorum bir anda kendi kendine yeniden başlatıyor. Psu: Thermaltake 750w falan olması lazım
  2. Knnmw

Rx 580 kendini korumaya alıp pcyi kapatıyor.

Şimdi benim kart 2. el ve galiba termal macundan veya padden dolayı çok ısınıyor bunları nereden alabilirim,öneri markanız var mı ve kalınlıkları nasıl olmalı ?
  3. Knnmw

Bilgisayar kendi kendini yeniden başlatıyor

Evet önceden açtığım konularda bu sorunu çözdüğümü sanıyordum. Ekran kartının mhzlerini ve voltajlarını düşürmüştüm ancak bu sorun tekrardan olmaya başladı bunu nasıl çözebilirim. (Şu ekran kartı bozuksa komple bozulsun da yenisini alalım bari :D)
  4. Knnmw

PC'nin kendine reset atması

Yani kaç aydır aynı durum illalah ettirdi gerçekten satisfactory oynuyorum ekran kartı 75 derece falan sürekli %100 kullanılıyor. Kasayı falan temizledim yine aynı yine aynı. Malwarebytes ile tarama yaptım pcde bir şeyde yok format falan mı atayım yoksa yeni pc falan mı lazım çözemedim gerçekten...
  5. Knnmw

Bilgisayar artık her oyunda belli bir süreden sonra reset atıyor.

Zamanında fifada oluyor diye paylaşmıştım şimdi neredeyse her oyunda kendi kendine reset atmaya başladı psuda falan problem varsa bunu nasıl öğrenebilirim şimdiden teşekkürler.
  6. Knnmw

Çözüldü✓ Bilgisayar FİFA 23 oynarken restart atıyor

Sorunu sadece fifa 23'ü bir 30-45 dakika oynadığımda yaşıyorum. Diğer oyunlarda henüz yaşamadım ekran kartına furmark testi falan yaptırdım tek fanı düzgün çalışmamasına rağmen 74'ü geçmedi. Sorunun sebebini veya çözümünü bilen var mı ? (Detroit,RDR2,Gow'da falanda deneyip sıkıntı çıkarsa...
  7. Knnmw

Sistem çalışıyor ama monitörde görüntü yok

Arkadaşlar kardeşimin bilgisayarının dün bir anda ekranı gitti mavi oldu sonra kökten gitti sabahtan beri uğraşıyoruz ama yapamadık ben de buraya bir sorayım dedim ramleri çıkartıp taktık ekran kartını çıkartıp taktık bios pilini de söküp taktık aklımıza başka bir şey gelmedi. 1622613538...
  8. Knnmw

hem oyunda hemde internette dolaşırken drop yeme sorunu

arkadaşlar bu neyden dolayı olabilir amd nin yeni ekran kartı driverini indirmiştim ondan olabilir mi eğer bundan kaynaklıysa nasıl silebilirim sistem amd rx580 4gb 2600x soğutucu stok değil yani serin ssd 240gb apacher panther
  9. Knnmw

Çözüldü✓ mousem ekranda giderken kasarak gidiyor

arkadaşlar geçen konu açmıştım ama sonuş alamadım tekrar açıyorum pc iyi tek sorun bu
  10. Knnmw

Laptopumda vido izlerken ekran titriyor

arkadaşlar neden olabilir?
Top Bottom