Arama sonuçları: *

1. Aliveq

R5 5600 ve RTX 4060 kasıyor

Beyler pcyi mayısta aldım bir problem yoktu ama arada drop oluyordu squad giriyorum drop cs2 giriyorum drop rainbow six siege giriyorum drop render alıyorum drop yani sıkıldım yardımcı olabilecek var mı? İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz ANAKART: ASUS PRIME B550M-K 4600MHz EKRAN KARTI...
  2. Aliveq

Kasa sallanınca kapanıyor pc

Masa sallanınca fanların hızı %100'e çıkıyor ve pc ekranı gidiyor sesler geliyor
  3. Aliveq

sıfırlarken hata alıyorum

Arkadaşlar bir dostum var 4 mb dowlandı var iso inderemiyecek durumda pcyi sıfırla'dan yapmaya çalıştık ama hatta alıyoru şu şekilde yt'de araştırdım bulamadım size sormak istedim hatta koduda vermiyor
  4. Aliveq

Yeni Bilgisayar Aldım Crash Vermeden Oyundan Atıyor

Arkadaşlar elimde bir pc vardı ramini yükselttim ve ssd taktım çoğu oyunda oynarken bir anda donuyor ve crash bildirisi vermeden oyundan attıyor overclock yapmadım bazende çöküyor sorun nedir?
  5. Aliveq

PC ÇALIŞIYOR GÖRÜNTÜ YOK

Agalar bilgisayarcıda çalışıyordu her şey yerinde ekran gelmiyor ekran kartı çalışıyor hdmi takıyorum
  6. Aliveq

FX 6100 GTX 1050 Tİ Beslermi darboğaz olurmu?

Elimde FX 6100'lü bir sistem var. Buna bir kasa alıp rami 16 yapmayı planlıyorum ve soğutucu alıcağım. Ve ekran kartı alıcağım 1050 ti elimdeki psu 700w merak etmeyin c4 değil bronze serfitakası var :D ileride 10100f işlemci almayı planlıyorum darboğaz olurmu şu anlık 6100 ile
Top Bottom