Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

Çözüldü✓ Nvidia GTX 1660 Super Ekran Karti Driver Kurma Sorunu

1660 super ekran kartına eylül'den itibaren olan hiçbir driverı kuramıyorum. Geforce experience kullanıp sürekli ordan güncelliyordum. Bilgisayarda da driver işini aksattım uzun bir süre. Geçtiğimiz haftalarda experience'a girip baktım driver gelmiş, dedim kurayım başarısız hatası alıyorum. Şuan...
  2. Serhat ''FurBauZz''

Windows Kurma ve Anakart Değişikliği

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığım hakkında bir fikrim yok. Bir kaç soru ve sorunlarım var bunları sormak istiyorum. Benim hali hazırda kullandıgım bilgisayarımda Windows 10 yüklü. OEM key satın alıp ürün anahtarı girmiştim ve şuan normal bir şekilde kullanıyorum. Yeni bir sistem...
  3. Serhat ''FurBauZz''

Elektrikler Gitti BİOS Sıfırlanmış mıdır?

Oyun oynarken bir anda elektrikler gitti ve arka arkaya 3-4 kere yaşandı 1'er dakikalık aralarla.BİOS sıfırlanmış mıdır?Sisteme bir zarar gelmişmidir?
  4. Serhat ''FurBauZz''

Bilgisayar oyun oynarken aniden donuyor.

League of Legends oynuyorum bir anda bir donuyor mouse ile geriye basıyorum ileri gidiyor mouse kontrolden çıkıyor ne yaparsam yapayım heroyu hareket ettiremiyorum,FPS drop vs. yemiyorum.Bu olay 3,4 saniyelik bir olay ondan sonra hemen kulaklık takılı ise kulaklıktan dit dit dit sesler...
Top Bottom