Arama sonuçları: *

1. gylnsgv

oyunlarda işlemcim ve ekran kartım tam performans çalışmıyor

pc daha yeni sayılır DA 2 kullanıyorum normalde kullandığım ayarlarda almam gerekenb fps 350 450 arası lakin aldığım fps 200 ila 80 arası değişiyor eskiden menüde 1k fps alırken şimdi 400 alıyorum microsoft visual c++ ları silmiştim tekrar yükledim olmadı ne yapabilirim lütfen yardım edin...
  2. gylnsgv

ryzen master driver hatası

başlıkta görmüş olduğunuz hatayı veriyor şöyle bir detay vericem regedit de ryzen master driver'ı siliyorum yeniden başlatıp kuruyorum açılıyor sonra oto OC moduna yaptıktan sonra apply diyorum pc ye res atıyorum uygulamayı açmaya çalışıyorum yine aynı hatayı veriyor ryzen master v13 dosyası...
  3. gylnsgv

ryzen master driver hatası

başlıkta görmüş olduğunuz hatayı veriyor lakin şöyle bir detay vericem regedit de ryzen master driver siliyorum yeniden başlatıp kuruyorum açılıyor sonra res atıyorum oto OC yaptıktan sonra yine uygulamayı açmaya çalışıyorum yine aynı hatayı veriyor ryzen master v13 dosyası yok v19 var o da...
  4. gylnsgv

Chipsetlerin driver güncelleme sorunu

chipsetlerimi güncellediğimde uygulamalar siyah gözükmeye başladı 120kb bir fotoğraf kaydettiğimde yeterli alan yok uyarısı verdi ssdimi çokmu zorladım ne oldu bilmiyorum ama çözümü varmıdır varsa yardımcı olur iseniz sevinirim sistem:ryzen 5 3600 b450 m-k rx5600xt tuf oc evo ssdimi unttum...
  5. gylnsgv

ekran kartım %100 kullanılmıyor

başlıktada anladığınız gibi ekran kartım %100 kullanılmıyor ve 120 min 90 fps aldığım warzone olsun pubg olsun bu tür oyunlar dahilinde %100 kullanım alamıyorum sadece onunla kalmıyor yüksek fps değerlerinde olmama rağmen 40 fps hissiyatı alıyorum yardımcı olabilicek varmıdır. buda videosu...
  6. gylnsgv

Aceba dar boğaz mı??

Kolay gelsin herkese tüm ekip ve üyelere Benim meselem 100 fps görmeme rağmen warzone pubg sot vs. Artık oynadığım tüm oyunlarda 100fps üstü görmeme rağmen anlık kasıyor gibi geliyor kendi gözümle kontrol ediyim dedim bir problem yoktu gibi videoya alıp denedim gene anlık bir şey yoktu gibi neden...
  7. gylnsgv

Ekran dalgalanması...

Csgo oynarken çok başıma geliyor, zıplayıp yere düştüğümde yada aim punch yediğimde monitörde dalgalanma tarzında bir şey oluyor. Normalde de performans etkileyen bir durum haline gelmiş bulunmakta ve herhangi bir fps sorunu yaşamıyorum 300 altı görmüyorum ama monitör 75hz 1 ms viewsonic...
  8. gylnsgv

Pc açamıyorum

reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key Bu hatayı almaktayım pc yeni nasıl bir şey yapabilirim
Top Bottom